Publicitat
Societat · 15 de Març de 2017. 12:07h.

Mobilització a la baixa

L'ANC nega un "gran acte" pel referèndum per Sant Jordi

Mobilització a la baixa

Imatge de la darrera Diada a Barcelona

El president de l’ANC, Jordi Sánchez, ha afirmat en una entrevista a El món a Rac-1 que l’entitat sobiranista no prepara cap gran mobilització el dia de Sant Jordi per demanar el sí al referèndum. “No hi ha sobre la taula cap preparació ni mobilització pel dia de Sant Jordi”, ha assegurat.

Sànchez, tanmateix, ha apuntat que “sí que hi ha sobre la taula que es faci un gran acte per donar el tret de sortitda a la campanya del sí al referèndum als voltants de Sant Jordi i Setmana Santa”, però ha reiterat que “la campanya pel sí al referèndum no arrencarà amb un gran acte el 23 d’abril”.

El líder de l'Assemblea també ha assenyalat que “s’està preparant la campanya unitària a favor del sí a que Catalunya esdevingui un nou estat democràtic en el marc de la Unió Europea, però res més”.

Finalment, ha dit que les entitats sobiranistes ”no esperarem necessariament a començar la campanya del sí a que la data estigui anunciada”. “Hem de separar la convocatòria oficial del Parlament amb l'activisme cívic”, ha justificat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 claudiaa, OFERTA DE CRÉDITO RÁPIDA AL PARTICULAR, 16/03/2017 - 04:10

OFERTA DE CRÉDITO RÁPIDA AL PARTICULAR
Necesita una financiación para su casa, para sus asuntos, para compra de coche, para la compra de moto, para la creación de sus propias empresas, para sus necesidades personales más de preocupaciones, concedo créditos personales de los que tendría necesidad.

#8 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 15/03/2017 - 15:48

La ANC va pronosticar seriossament la independencia per Sant Jordi... de 2015. Fer una manifestació demanant el mateix dos anys després, i amb menys seguiment, no sería massa motivador per aquests "visionaris".

#7 Culerdo, Las Corts, 15/03/2017 - 15:19

Oigaaaannn. Pónganse a currarrrr un poquitoooo. Por favorrrrr PRODUZCAN !!!!!

#6 Alejandro, Barcelona, 15/03/2017 - 14:28

Dicen que no preparan ningún acto independentista JA. Eso lo dicen para que creamos que han sido los voluntarios los organizadores, que ha sido algo espontáneo. ¡¡Anda, que se os ve el plumero!!

#5 botifler1914, Sinitaca, 15/03/2017 - 12:49

esdevingui un nou estat democràtic

ahhhhhhh, pensaba que querían una monarquía totalitaria.