Publicitat
Societat · 17 de Maig de 2021. 21:30h.

Mohamed VI obre l'aixeta

El Marroc permet l'arribada de gairebé 3.000 immigrants de cop

Mohamed VI obre l'aixeta

La Delegació del Govern espanyol a Ceuta ha xifrat en uns 2.700 immigrants els que han aconseguit entrar a la ciutat autònoma des de la matinada d'aquest dilluns, dels quals uns 700 poden ser menors d'edat, a l'espera de la realització de les proves pertinents.

Els migrants han accedit irregularment a Ceuta durant la matinada i les primeres hores del matí d'aquest dilluns vorejant els espigons marítims fronterers de Benzú, primer, i el Tarajal, després, davant l'absoluta passivitat de les Forces de Seguretat marroquines.

Darrere d'aquesta arribada estaria el conflicte diplomàtic del Marroc amb Espanya després que el líder del Front Polisario, fos ingressat fa uns dies per covid a Logronyo. Espanya es va emparar en raons humanitàries, però la decisió no va agradar gens al Marroc.

El Govern marroquí va advertir que això portaria conseqüències i una d'elles és que estan deixant entrar els migrants que intentar creuar l'Estret. A més, també s'ha produït una massiva sortida de subsaharians en pastera des de la platja de Ashkar, a Tànger, després que les forces marroquines s'hagin retirat de la zona.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#21 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 18/05/2021 - 15:21

A los mayores de edad les prestan declaración en la costa y los devuelven a Marruecos. Los menores se quedan, porque la ley nos obliga a tenerlos incondicionalmente

Alguno se escapará

#20 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 18/05/2021 - 12:23

Open Arms esta super contenta de ampliar el número de moros en España y la generalitat lazy de fiesta con la llegada de mas musulmanes para mejorar la convivencia y la economia

#19 La nova industria, Chez Titole, 18/05/2021 - 12:14

La nova industria nacional son las ONG. Muntes una ONG i apa, ja tens subvencions i tutti quanti. Fins i tot potser el governet regional et finançarà un barquet per anar a recollir morenus al mediterrà. Oli en un llum, ara mateix es freguen les mans veient el desgavell Marlaskià/sanchista i les mossegades que rebràn de l'estat. Una gozada, oiga.

#18 Sarna con gusto no pica, Mirando a la Meca, 18/05/2021 - 11:19

No sufráis. En breve las pubillas de la CUP, ERC y JxCash van a estar pasándoselo d'allò més bé. Y a la regidora Castro de la Medina de Lleida se le va a erizar el pelo de todo el cuerpo, no solo el de los brazos. A ver si les montan una fiesta de bienvenida como las que organizaba Cruz Roja en Canarias en plena pandemia.

#17 a quien corresponda, Barcelona, 18/05/2021 - 11:19

Sólo es una sugerencia. ¿Se le podría devolver a Marruecos a todos sus menas y todos los ilegales que tenemos en suelo español ? ¿Se podría prohibir el tránsito por España de todo camión o turista marroquí que viene o va al resto de Europa ?
¿Se podría dejar de ponerle el culo al gobierno marroquí ya de una vez y plantarnos como país ?