Publicitat
Societat · 8 d'Abril de 2010. 09:09h.

Molinero fa una crida a participar en les consultes

El locutor explica que "vull que els meus fills puguin decidir el seu futur"

Molinero fa una crida a participar en les consultes

Justo Molinero, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

El locutor Justo Molinero ha fet una crida a participar en la consulta d'autodeterminació de Cornellà del proper 20 de juny. Molinero ha declarat a El Periódico que "no aniré a demanar ni el sí, ni el no. Només reivindico que la gent pugui tenir el dret de decidir. No hi ha res més important que això".

"Em fa il·lusió ser a Cornellà perquè vull que els meus fills puguin decidir el seu futur. Jo sóc una conseqüència del fet que els meus pares no van poder decidir. Van haver de venir a Catalunya fugint de la gana", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Kropotkin, Vic, 08/04/2010 - 19:09

¿Y porque no votamos prohibir la autonomía de Cataluña y hacer que todos los subvencionados devuelvan lo recibido? Yo tambien quiero decidir mi futuro...

#9 Espanyols go home, Lleida, 08/04/2010 - 19:05

Mr. X t'equivoques, el seu karma és torna deportar a la seva terra d'on mai havia d'haver sortit, i a tornar a passar gana..

#8 Mr. X, bcn, 08/04/2010 - 15:44

Normal, Krostopin: entre la educación que no has recibido y la poca que tienes, basada en ese nacionalismo tan rancio que destilas, es normal que haya muchas cosas que no entiendas. Pero anímate: no olvides que tu karma es acabar subvencionado...!

#7 Josep, Lleida, 08/04/2010 - 14:41

Fran una cosa es participar a les consultes, i l'altra votar que SI..Justo molinero no és sant de la meva devoció precisament, peró com a mínim és un democràta i tot i que votaria que no, està a favor que la gent pugui decidir, et sona la democràcia?

#6 Marc, CAT, 08/04/2010 - 14:40

Kropotkin (Vic)


Se\\\'n diu ser demòcrata i integrar-se. En Justo és català i com a tal vol el millor per aquest país.

T\\\'ha fet molt mal ja ho veig. Doncs espera que no venen bons temps per tu.