Publicitat
Societat · 23 d'Abril de 2020. 12:55h.

Moncloa s'escuda en el Papa per defensar la renda mínima

Pablo Iglesias argumenta que "el cap de l'església catòlica" també la defensa

El vicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, en roda de premsa, s'ha escudat en el Papa per defensar l'ingrés mínim vital. Iglesias ha recordat que el Papa manté aquesta mateixa postura "i és el cap de l'església catòlica".

"A propòsit de l'ingrés mínim vital que estarà vigent al maig hi ha moltes persones que està en una situació molt difícil, fins i tot angoixant", ha recordat el també dirigent de Podem.

"Estem dialogant perquè al maig hi hagi molta gent que tingui una quantitat mínima, que no parlem de molts diners, parlem d'un ingrés mínim vital que a més contribuirà a incentivar l'economia, perquè aquests diners no va a paradisos fiscals, va el consum i permet que empreses i autònoms segueixin facturant", ha defensat.

"Respecte al que diuen els bisbes d'això, jo em quedo amb el que diu el Papa Francesc, que ha demostrat de nou una enorme sensibilitat social en plantejar la necessitat que tothom tingui un ingrés mínim vital. I fins a nova ordre el Papa és el cap de l'església catòlica. Respecte a si el Govern s'ha plantejat ajudes diferents a les que ja existeixen a l'església catòlica la resposta és no", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Alfonso, Bangkok, 24/04/2020 - 12:23

Pero este no es ateo?

#10 Disidente, BcN, 23/04/2020 - 18:59

Este telepredicador hipócrita me produce alergia. Ese dinero para mantener toda clase de vagos e inútiles, ganado con el sudor de mi frente, quiere sacarlo de mi bolsillo.

#9 et, sabadell, 23/04/2020 - 16:31

muchos podemos estar totalmente de acuerdo .... pero....
eres jeta i oportunista.... hasta decir basta..... anda opupate que la iglesia pague el IVA!!
COMO dijo , hay que dejar , que salgan los niños del confinamiento etc... yo tengo jardin....jajajaja

#8 Josep Maria, Mollerussa, 23/04/2020 - 16:26

Bueno, el coletas es coherent amb el que pensa, pobreza per tothom, excepte pels del partit, lo que es diu la nomenklatura. Es el comunisme , en aquest cas marxisme-leninisme.
Ara nomes cal que digui que no es democrata.
De fet no entenc com en una democracia poden haver partits antidemocrates.
Mireu alemania any 1932, puja Hitler

#7 La Mare Superiora, Curaçao i Bonaire, 23/04/2020 - 15:18

Què és un paradís fiscal?