Publicitat
Societat · 24 de Setembre de 2010. 18:36h.

Montilla s'obre ara a replantejar els 80 km/h

Un diputat de CiU diu que "és un insult a tots aquells ciutadans que han estat multats"

Montilla s'obre ara a replantejar els 80 km/h

Un indicador de limitació de la velocitat a 80 quilòmetres per hora

El president Montilla ha afirmat aquest divendres que, si repeteix al càrrec, es proposa flexibilitzar en alguns aspectes el límit dels 80 quilòmetres per hora als accessos a Barcelona, una posició que ha estat qualificada pel diputat de CiU Ramon Espadaler, al seu bloc, com "un insult a tots aquells ciutadans que han estat multats".

En declaracions a RAC1, Montilla ha destacat que aquesta mesura ha tingut i té "aspectes positius", com la reducció de la contaminació i dels accidents a l'àrea metropolitana de la capital catalana, però s'ha mostrat partidari d'introduir "correccions" a la prohibició. També ha insinuat que es podria permetre circular a major velocitat a la nit, quan hi ha menys trànsit.

Sobre aquest afer, Espadaler ha opinat que "és un insult a tots aquells ciutadans que han estat multats per circular a més de 80 km/h (i a menys de 120 km/h, naturalment) per les vies ràpides metropolitanes en moments en els que no corria ni una ànima. Em pregunto si els tornaran els diners o si, com a mínim, algú els demanarà perdó".

Espadaler afirma que "fa exactament quatre dies que he rebut (com suposo que han rebut tots els diputats del parlament) un document del Govern titulat 'Compliment del Pla de Govern a 15 de setembre de 2010'", on com a "mesura 3.9.4: Reduir la contaminació atmosfèrica", "es destaca precisament aquesta mesura com una de les més rellevants d’aquest capítol".

"Com s’entén, doncs", es pregunta, "que fa tres dies el president subratllés aquesta absurda prohibició i ara en prometi la seva flexibilització? Què ha canviat d’aleshores ençà? Quan ens diu la veritat el president Montilla: quan recull la mesura com una de les claus no se sap ben bé de quin èxit, o quan n’anuncia la seva flexibilització? Ens està dient el president Montilla que la flexibilització de la mesura és dolenta si la proposa CiU, però és bona si la proposa el PSC? Francament lamentable".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 valeri torres, barcelona, 25/09/2010 - 17:53

Montilla, no t'amoinis que et queden molts pocs dies. Ja ho faran els que vinguin, que tindran molta feina a arranjar les vostres bestieses.

#8 Daserrout, BCN, 25/09/2010 - 12:33

Ho sento tito Montilla, has fet tard. Això ho farà CiU.

#7 Pere Peret Pintor, BCN, 25/09/2010 - 10:35

Ara que venen les eleccions. Quina casualitat! Suposo que també oferirà tornar les multes.

#6 The lorry driver, CAT, 24/09/2010 - 22:05

pels que han estat multats pels radars,heu de saber que hi han un munt de multes que es pode recorrer per la mala colocacio de les senyals. He de dir que la llei de transit no permet posar una senyal de 80 si el voral te mes d'un metre, aixi que mireu-ho be i consulteu el vostre gestor

#5 Pasqual, BCN, 24/09/2010 - 21:36

Massa tard Montilla. T'adones del que has fet? has fastiguejat fins a l'extenuació centenars de milers dels teus votants del cinturó de Barcelona, que cada día han recordat dúes vegades a qui cal NO VOTAR a les properes eleccions... has ben begut oli, miop... i et creies tant llest, hehehe!