Publicitat
Societat · 6 de Setembre de 2019. 12:53h.

Montserrat admet que un monjo era un "depredador sexual"

Andreu Soler va abusar de nens durant els trenta anys que va estar de director dels escoltes

Montserrat admet que un monjo era un "depredador sexual"

El germà Andreu M. Soler (CCMA)

El monestir de Montserrat acaba de fer públic el resultat de la investigació sobre els casos de pederàstia que apuntaven a un monjo de la comunitat. El demolidor informe dels investigadors sobre abusos sexuals a Montserrat constata que el germà Andreu M. Soler, monjo responsable dels escoltes entre els 70 i els 90, va ser un "depredador sexual i un pederasta". La comissió descobreix també dos casos d'abusos sexuals a escolans el 1968.

L'informe conclou que el germà Andreu Soler va abusar de nens durant els trenta anys que va estar de director dels escoltes. Els investigadors també destapen dos casos d'abusos sexuals a l'escolania entre els anys 1960 i 1968 per part d'un monjo que va abandonar la comunitat i la vida religiosa.

Els monjos actuals demanen perdó i es posen al costat de les víctimes. Per això, crearan la figura d'un delegat de protecció de menors, que serà un professional extern al monestir.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Neferu, Barcelona, 07/09/2019 - 09:24

Allá a donde hayan curas y niños...habrán manzanas podridas que pudrirán para siempre la confianza, los sentimientos y el alma de esos niños. ¡¡Malditos seáis, pederastas!! y maldita la iglesia por consentirlo y ocultarlo.

#11 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 07/09/2019 - 09:01

De verdad alguien se cree que en un lugar aislado con una provisión de niños a su alcance sin interferencias ni control exterior sólo hay un depredador sexual de entre un grupo de hombres con tendencia a apartarse de las mujeres?

#10 Tabarnés puro, Barcino, 07/09/2019 - 07:06

Ese 'monjo' seguro que es del CNI.
La cacareada 'esglesia catalana' nunca peca!!

#9 Joan del Bages, Manresa, 06/09/2019 - 20:35

És curiós. Hi ha un passatge de l'Evangeli on Jesucrist diu que qui escandalitzi un infant més val que es tiri al riu amb una roda de molí al coll, o quelcom així. Aquest depravat no ho havia llegit segurament o si ho havia fet o deuria interpretar a la seva manera, com fan sempre els catòlics "progres". Quin miserable.

#8 Pederastes, Barcelona, 06/09/2019 - 17:19

No tindria pietat amb els pederastes. Abusar dels nens que no saben ni el que és el món, personetes que no saben ni poden defensar-se de les agressions d'alguns adults depravats, és la cosa més fastigosa, baixa, nefasta i repelent d'aquest món.