Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2015. 11:28h.

Montserrat estrena un canal de venda d'entrades online

Ofereix diferents paquets de visita a preus més econòmics

Montserrat estrena un canal de venda d'entrades online

Imatge de la web

Montserrat ja disposa d’un canal propi de venda d'entrades online. D’aquesta manera, fa un pas endavant per poder oferir als visitants la possibilitat de comprar les entrades als espais visitables del recinte del Santuari -la visita a la Basílica de Santa Maria de Montserrat és gratuïta- de manera anticipada.

Aquest nou canal de venda permet obtenir diferents paquets de visita a preus més econòmics. Per exemple, el pack Montserrat Cultura, que inclou l’entrada al Museu, a l’Espai Audiovisual i al Museu a l’aire lliure; o el pack Visita al Santuari, que inclou una audioguia per conèixer bé tot el recinte, a més de l’entrada a l’espai audiovisual.

També es poden adquirir paquets de transport, des de Barcelona, i les visites als espais del Santuari. Aquests productes, gràcies a la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, proporcionen el desplaçament, amb tren i després cremallera, des de l’estació de la Plaça d’Espanya de Barcelona fins a Montserrat. 

Paral·lelament, es poden comprar les entrades a l’espai audiovisual Montserrat portes endins, el Museu o els funiculars de Sant Joan o de la Santa Cova, des de la mateixa plataforma de venda.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat