Publicitat
Societat · 28 de Desembre de 2021. 10:42h.

Mor el pare del nou cap dels Mossos

Josep Estela va ser el primer alcalde d'Alcarràs després de la recuperació de la democràcia

Mor el pare del nou cap dels Mossos

Josep Estela, pare del nou cap dels Mossos d’Esquadra Josep Maria Estela, ha mort als 85 anys. Josep Estela també va ser el primer alcalde d'Alcarràs després de la recuperació de la democràcia, entre el 1979 i el 1883.

Va accedir a l'alcaldia als 43 anys després de presentar-se com a candidat d'ERC. L'Ajuntament d'Alcarràs, en un comunicat, n'ha lamentat la pèrdua.

“L'alcalde i la resta de la corporació municipal, en nom seu i de tot el poble d'Alcarràs, traslladen el seu suport i calor a la família i amics, i a totes les entitats i persones que van gaudir de la seva bonhomia, amor pel poble i compromís democràtic i nacional”, assenyalen.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marc de Vich, Vich, 28/12/2021 - 19:40

Los mossos de escuadra son un cuerpo armado, que tiene como función velar por la seguridad ciudadana y aplicar las leyes que nos hemos dado entre todos. Espero que su padre, difunto RIP, le halla infundido la suficiente valentía para actuar de la forma más objetiva y equitativa que le permite la ley, no el Govern, que es quien le ha nombrado

#2 JOSEP PAGÈS AVI DE CARDEDEU , MOREN MOLTES BONES PERSONES , 28/12/2021 - 15:01

DESCANSI EN PAU i el CONDOL A LA FAMILIA , Vivin Temps que les alegries duren molt poc .. A Cardedeu una persona gran en Cadira de rodes casi tots els dies el trobaban per el carrer o al GRANIER Cafeteria de la Plaça Iglesia de Cardedeu .Resulta va entrar al Hospital i en dos dies va morir DESCANSI EN PAU El trobaren faltar .

#1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 28/12/2021 - 13:46

Un mal momento en la vida de sus familiares y amistades cercanas,y un alivio para sí mismo

El peso siempre recae sobre los vivos que le valoraron positívamente en vida