Publicitat
Societat · 16 de Juliol de 2009. 21:58h.

Mor en accident l'alcalde de Viladecavalls

L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol a la localitat

L'alcalde de Viladecavalls, Sebastià Homs i Padrisa, ha mort aquest dijous a conseqüència d'un accident que ha patit a la zona del Pedraforca, a la comarca del Berguedà. Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, els Mossos d'Esquadra han informat que l'alcalde, de 53 anys d'edat, ha mort a causa d'un accident, però que no es tenen més detalls de les circumstàncies en què s'ha produït.

El consistori ha declarat tres dies de dol oficial per la mort de l'alcalde i la federació Convergència i Unió ha difós un comunicat en què lamenta la mort de Sebastià Homs, que era alcalde de Viladecavalls des del juliol del 2006.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Sandra Cadenas (Can Trias), Viladecavalls, 22/07/2009 - 23:54

Gràcies Sebastià per ser una gran persona, per ser sincer i per ser un polític de debó, de carrer i compromès amb els problems reals dels veíns,El cel és teu per sempre.

#4 Rela, sabadell, 17/07/2009 - 14:48

Abans d'alcalde, en Sebastià era amic, era, pare, era company.. Sebastià, et torbarem molt a faltar. Saps que pensarem en tu.

Tant debó haguessis tornat a l'educació.


#3 GEMMA, viladecavalls, 17/07/2009 - 09:19

Una mort molt dolguda i sentida en el poble.
Afable,servicial,pròxim,entusiasta,amigable per quasibé tota la població. .Com a persona,que és el que en definitiva més importa: una gran persona.
LLàstima que canvies l´EDUCACIÖ per la política!

#2 pere anton, Barcelona, 16/07/2009 - 23:18

sé que probablement no publicareu aquest comentari. de fet no el faig perquè surti publicat sino que com a periodistes investigueu. darrera la mort hi ha segurament un suicidi empès per un cas de corrupció en el que rebia suborns d'empresaris...

#1 FRANCESC, VILADECAVALLS, 16/07/2009 - 22:29

MAS QUE UN ALCALDE ERA UN VECINO MAS, ACCESIBLE A TODAS HORAS Y PODIAS HABLAR CON EL DIRECTAMENTE DE LOS PROBLEMAS. GRACIAS SEBASTIA, DESCANSA EN PAZ