Societat · 29 de Novembre de 2021. 21:22h.

Mor l'excursionista rescatat a Vallter

Havia estat localitzat amb símptomes d'hipotèrmia severa

Mor l'excursionista rescatat a Vallter

L'excursionista rescatat aquesta tarda al Ripollès ha mort a l'hospital per la gravetat del seu estat. Els Mossos d'Esquadra i els Bombers l'han trobat aquest dilluns a primera hora de la tarda després de buscar-lo des d'aquest diumenge a la tarda per la zona de Vallter.

Els serveis d'emergència l'havien pogut localitzar colgat sota la neu gràcies a "la triangulació del telèfon mòbil ha estat clau en la seva localització". Segons han informat els Bombers, l'excursionista tenia símptomes d'hipotèrmia severa.

Havia sortit a caminar a Setcases, al Ripollès, per la zona de Vallter i cap a les 4 de la tarda encara no havia tornat. En aquell moment, la família va alertar que l'home no havia tornat i se'n va iniciar la recerca.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 30/11/2021 - 11:25

estaría bien saber pq los encargados de controlar y vigilar los aludes, se hicieran cargo, pq para mi, es evidente q este problema es causa de la dejación a la hora de controlar los aludes y acumulaciones de nieve, pero claro, como en esa región se pone el cargo y el sueldo y al trabajo q le vayan dando, van y pasan cosas así.