Publicitat
Societat · 2 d'Agost de 2013. 13:39h.

Mor l’exregidor de Barcelona Antoni Fabregat

Entre els anys 1983 i 1987

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha expressat el condol per la mort, a l'edat de 90 anys, d’Antoni Fabregat i Fabregat, que va ser regidor de l’Ajuntament de Barcelona entre els anys 1983 i 1987. L’alcalde Xavier Trias ha remarcat “la seva contribució i l’intens compromís amb la ciutat de Barcelona, que es va mantenir inalterable”.

Antoni Fabregat va ser regidor, com a independent, del Grup municipal de Convergència i Unió. Fabregat, que era President d'Honor del Gremi d’Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Província, va representar activament el sector del comerç de la ciutat. També va formar part de la Comissió Promotora de l’Associació Consell de Cent, integrada per exregidors i exregidores de Barcelona des del primer Ajuntament democràtic, de la qual n’era membre.

Per l’alcalde Trias, “el seu testimoni ens recorda en tot moment que hem de buscar les millors oportunitats per a la ciutat, amb valentia i tenacitat, caminant amb pas ferm i decidit perquè Barcelona avanci i assoleixi les seves millors fites”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat