Publicitat
Societat · 29 de Novembre de 2013. 21:54h.

Mor un detingut a les garjoles de la comissaria de les Corts

El conseller Espadaler diu que aquesta mort "no té res a veure amb el procés de detenció i de custòdia"

Mor un detingut a les garjoles de la comissaria de les Corts

El conseller Espadaler, en una foto d'arxiu

Un home de 33 anys i nacionalitat espanyola ha estat trobat mort aquest divendres al matí a la garjola de la comissaria de les Corts de Barcelona on estava detingut per un presumpte delicte de furt.

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assenyalat que "entenem que aquest és un cas excepcional". "També que la mort d’aquesta persona que ha esdevingut dintre de la garjola de la comissária de les corts es un fet evidentment excepcional, però que res té a veure amb tot el que ha estat el seu procés de detenció, ni res té a veure amb el que ha estat el seu procés de custòdia".

Espadaler ha explicat, en roda de premsa, que un mosso s'ha trobat mort el detingut aquest matí, a les 7, quan li anava a donar la medicina que li havien prescrit els metges.

Dijous, després de ser detingut, l'home va demanar ser visitat per un metge per la qual cosa va ser traslladat al centre sanitari Pere Camps, on va rebre l'alta mèdica cap a les dues de la tarda. Al vespre, segons el relat del conseller, i quan l'advocada d'ofici anava a prendre declaració al seu client, els agents policials van detectar que les seves constants vitals estaven baixes.

En aquest cas, el detingut va ser traslladat a l'Hospital Clínic després d'haver avisat al Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Poc abans de la mitjanit, va rebre novament l'alta mèdica i va ser enviat de nou al calabós de la comissaria.

Espadaler ha remarcat que l'home va passar la nit amb "absoluta normalitat". La Direcció General de Policia ha obert una informació reservada del cas, mentre que el jutjat de guàrdia ha obert diligències per aclarir les causes de la mort.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#8 spanish, Madrid, 01/12/2013 - 08:54

aquesta vegada com no hi ha gravacions doncs vinga

#7 Dionís, Caldes de M., 30/11/2013 - 19:32

L'any passat en van morir 9 persones sota custòdia dels mossos.
enguany sembla que és batrà aquesta xifra.
Ara, tots tranquils que això son morts protocolàries.
Tots ells ells van morir sota l'estricte compliment del protocol policíac.
O això diuen.

#6 Antón, BCN, 30/11/2013 - 15:58

Espadaler, te crecen los enanos del circo que tienes montado

#5 Joan, BCN, España, 30/11/2013 - 12:43

Cuando los Mossos actúan, San Pedro prepara té y pastas para recibir a los nuevos huéspedes.

#4 Manolo, Sant Cugat, 30/11/2013 - 10:47

Cuando los Mosos cometen un error (=se les muere alguien), viene la Policía Nacional a investigarlo. Por qué no ponemos directamente a la Policía Nacional y quitamos los Mosos? Encima nos ahorraríamos bastante dinero

#4.1 Decart, L'Escala, 30/11/2013 - 11:39

Perquè els mosssos son la policia propia de Catalunya i la policia nacional espanyola son forces d'ocupació que mai mes trepitjaran els carrers de Catalunya per molt que els espanyols els anyoreu

#4.2 Fora fiscals espanyols còmplices dels delinqüents, Barcelona, 30/11/2013 - 15:05

El que hem de fer es deportar TOTS els policies nacionals i funcionaris espanyols, especialment jutges i fiscals, sempre al costat dels seus compatriotes quinquis i delinqüents i contra els ciutadans catalans que els paguem el sou. Que s'en tornin al seu país aquets paràsits colonitzadors espanyols.

#4.3 FGR, Barcelona, Espanya, 30/11/2013 - 16:03

Decart, segurament els 3500 nacionals i els 3700 guàrdies civils que hi ha a Catalunya, leviten, per evitar trepitjar la terra catalana, perquè d'altra manera no ho veig. De moment són aquí i el futur encara no està escrit. Pren nota

#4.4 Pel figura #4.2, Sabadell, 30/11/2013 - 16:33

Pel figura # 4.2 Deportar: Desterrar a una persona a un lloc llunyà per raons polítiques. I després teus amics separatistes encara tenen el morro de denunciar que us diuen nazis