Publicitat
Societat · 18 d'Abril de 2009. 14:38h.

Mor un detingut per la Guàrdia Urbana de Barcelona

L'home s'ha autolesionat dins del cotxe policial

Mor un detingut per la Guàrdia Urbana de Barcelona

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Un home ha mort a Barcelona aquest dissabte a la matinada després que la Guàrdia Urbana l'ha detingut i quan l'intentava introduir en un vehicle policial. Els fets han començat després de l'avís d'unes noies a qui l'home havia aturat fent-se passar per guàrdia civil. Segons la Guàrdia Urbana, quan els agents han arribat al lloc dels fets, al barri del Poblenou, l'individu estava en un estat d'agitació notable. Els policies han demanat reforços a altres patrulles i entre sis agents l'han pogut reduir i introduir en un cotxe policial. Un cop dins el vehicle, l'home s'ha autolesionat.

Segons un comunicat de la policia municipal de Barcelona, l'home ha donat cops amb insistència amb el cap i els peus contra els vidres de les portes del cotxe, fins al punt que ha desencaixat les portes, ha trencat els vidres i ha intentat sortir de cap per una de les finestres. Quan els agents han intentat canviar-lo de vehicle, ha perdut el coneixement. Una ambulància l'ha traslladat a l'Hospital Clínic, on a quarts de sis de la matinada d'aquest dissabte s'ha confirmat la seva defunció.

Es dóna el cas que aquest home tenia diversos antecedents policials i que en altres ocasions ja l'havien detingut per haver-se fet passar per policia. La Guàrdia Urbana ha obert un expedient informatiu per aclarir els fets.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep, Tarragona, 19/04/2009 - 19:49

Una vgada vaig veure un tio fracturar-se el crani contra una paret mentres el custodiava la Guardia Urbana a l' hospital. (el plàstic de separació d' un cotxe de policia no esta acolxat com diu en Pere y els vidres son de vidre per lo tant fan mal igual

#4 pere, bcn, 19/04/2009 - 17:58

Naturalment no puc assegurar res, ni acusar a ningú, però és evident que s'ha d'investigar minuciosament.
És bastant difícil poder-se autolesionar a dins d'un cotxe(per llei tot està acolxat o arrodonit), fins al punt de morir.

#3 miquel, tarragona, 19/04/2009 - 13:22

NO EM CREC LA VERSIÓ DE LA POLICIA!

#2 joan Carles, Cànoves (Països Catalans, sense inicials), 18/04/2009 - 18:58

Espero que aquests "democrates" sapigan respectar la presumpció d´inoccència i esperin les resolucions abans de fotre "merda" a una institució catalana.

#1 Joan, Barcelona (PPCC), 18/04/2009 - 15:37

espero que aquest assassinat per part de la xusma que tenim com a policia no quedi impune.