Publicitat
Societat · 12 de Novembre de 2018. 17:55h.

Mor un jove després que el reduïssin els Mossos

Amb problemes mentals havia d'ingressar en un centre psiquiàtric

Mor un jove després que el reduïssin els Mossos

Un jove de 27 anys va morir divendres passat després de ser reduït en un domicili d'Abrera pels Mossos d'Esquadra i la policia local. El noi havia d'ingressar per ordre sanitària en un centre psiquiàtric.

Els fets van passar quan el Servei d'Emergències Mèdiques va demanar ajuda a la policia per ingressar la víctima en un centre psiquiàtric. Els membres del SEM van intentar convèncer al jove (que era molt corpulent) que anés al centre i al no aconseguir-ho, van demanar suport a la policia. Un cop a l'interior del domicili el jove es va negar i es va mostrar cada vegada més alterat.

Els Mossos van realitzar una primera reducció al jove a causa del seu estat "d'agressivitat". Quan semblava que la situació s'havia calmat, la víctima va tornar a exaltar-se al vestíbul principal del domicili i la policia va tornar a procedir a immobilitzar el jove, emmanillant-lo amb les mans a l'esquena i subjectant-li també els peus.

Un cop a la llitera, els agents van adonar-se que l'home havia patit una aturada cardíaca. Tot seguit, van procedir a realitzar-li maniobres de reaminació. Malauradament, quan el jove va arribar a l'hospital de Martorell es va certificar la seva defunció.

L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra de la regió Metropolitana Sud ha obert una investigació per aclarir els fets. Així i tot, segons les primeres diligències, s'assegura que l'actuació dels agents dels Mossos i de la Policia Local d'Abrera que van participar en la reducció va ser proporcional i respectant el protocol d'actuació en aquests casos. 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 botifler1914, Lledoners mon amour, 12/11/2018 - 22:03

Estos Mossos o no llegan o se pasan es lo malo de ser unos aficionados

#3 soloesmiopinon, Tabarnia, 12/11/2018 - 20:15

Imaginaos que esto le pasa a la PN o a la GC. La borregada indepe ya estaría hablando del primer muerto del procés, de brutalidad policial, de Turquía, etc, etc.

#2 Tabarnés puro, Barcino, 12/11/2018 - 19:10

Descanse en Paz la víctima del arresto. Porque, cuántos van?? Si hubiese sido la Policía Nacional o la Guardia Civil ya tendríamos aquí a todas las plañideras secenacis exigiendo la independencia y que se reuniese el Consejo de Seguridad de la ONU para condenar a España. Ahora está por ver que informen ni siquiera de esto en TV3.

#1 Veciana, Barcelona, 12/11/2018 - 18:19

¿Por qué a la Policía Nacional o a la Guardia Civil no se le muere nadie y a estos zop...sí? Disolución ya.