Publicitat
Societat · 26 de Febrer de 2012. 16:13h.

Mor un paracaigudista en un accident a Montserrat

El dispositiu d'obertura s’ha desplegat massa tard i la víctima ha caigut en una zona de roques

Mor un paracaigudista en un accident a Montserrat

Imatge de la muntanya de Montserrat

Un paracaigudista ha mort després d'un accident a la muntanya de Montserrat. Un home d’uns 35 anys s’ha estavellat contra les roques a l’agulla del repetidor després d’haver-se llençat en paracaigudes des de la paret dels Diables.

Per causes que es desconeixen, i tal com han pogut saber els bombers, el dispositiu del paracaigudes s’ha desplegat massa tard i la víctima ha caigut en una zona de roques, on la metgessa del servei ja l’ha trobat sense vida.
 
Després de rebre l’avís, els bombers hi han desplaçat una dotació terrestre de suport i un helicòpter amb membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i la metgessa. Un cop a la zona de l’accident, la doctora ha arribat fins a la víctima despenjant-se amb la grua de l’helicòpter.

Després del primer reconeixement ha alertat la resta de companys de l’estat de la víctima, i posteriorment s’ha passat avís als Mossos d’Esquadra, que s’hi han de desplaçar per procedir a l’aixecament del cos. De moment encara no ha transcendit la identitat de la persona.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 carles, bcn, 26/02/2012 - 16:59

En tot cas, sera parapent.Paracaigudes, es, si salta d'un avio.

#1.1 J, Barcelona, 26/02/2012 - 17:56

Probablement es tracta de salt BASE i per tant si que hauriem de parlar de paracaigudes.
Les meves condolencies a família i amics.

#1.2 Francesc, Badalona, 27/02/2012 - 13:08

#1

carles, bcn. Només per aclarir. La notícia diu ben clarament que: 'el dispositiu del paracaigudes s?ha desplegat massa tard', si fos parapent ja agafes la pendent amb el parapent obert. Crec, com diu en J. de Barcelona, que deuria ser salt BASE