Publicitat
Societat · 19 d'Abril de 2013. 10:38h.

Mor un sospitós de l'atemptat de Boston

La policia manté encerclada l'altra persona indentificada per l'FBI

Mor un sospitós de l'atemptat de Boston

Imatge dels sospitosos difosa per l'FBI

La policia ha confirmat que un dels dos sospitosos de l'atemptat de Boston ha mort a l'hospital després de ser detingut arran d'un tiroteig a l'Institut de Tecnologia de Massachussets, en què també ha perdut la vida un policia. 

Es tracta d'un dels homes la imatge dels quals havia difós l'FBI. Al vídeo difós, els sospitosos porten gorres, caçadora i motxilles fosques, com les que duien els explosius, i l'home mort seria el que du gorra negra i ulleres fosques.

Pel que fa a l'altre sospitós, amb gorra blanca, podria ser l'home que la policia creu que té encerclat a la localitat de Watertown, un suburbi de Boston on se situa el campus universitari. 

Després del tiroteig al MIT, la policia i l'FBI han muntat un dispositiu, amb un helicòpter, vehicles blindats i centenars d'agents, per intentar localitzar aquest segon sospitós, que creuen tenir encerclat. 

Els mitjans locals, com el Boston Globe, ofereixen imatges del desplegament realitzat per la forces de seguretat nord-americanes. Les autoritats han demanat a la població que no surti de casa com a mesura de precaució.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Gerard, Barna, 21/04/2013 - 02:17

"Mor"? S'ha mort tot sol? Estava malalt?

#7 Aprendre la lliçò, BCN, 19/04/2013 - 23:26

Alguna vegada haurem d´aprendre la lliçò: Encara existeix la PxC ?, perquè si no, l´haurem de tornar a inventar.

#7.1 Gerard, Barna, 21/04/2013 - 02:20

La lliçó que podem aprendre és que no serveix de res gastar-se milers de milions d'euros entancs, bombes, avions i helicòpters per lluitar contra el terrorisme. La segona lliçó és que els xavals que massacren companys de classe als EEUU són rednecks "pura cepa".

#6 Maria, Barcelona, 19/04/2013 - 19:20

Ha mort?, jo diria que l'han matat, cosit a trets, fins i tot quan era a terra desarmat, cosa que vol dir les moltes ganes que tenien la CiA i l'FBI de detenir-lo i interrogar-lo per esbrinar el cas.

#5 Mustafa, barcelona, 19/04/2013 - 17:03

La noticia és mediatica , porten una setmana tots els mitjans de comunicació seguint el tema minut a minut . en aquesta setmana han mort més de 20.000 persones arreu del món entre els morts de guerra, fam, les dictatures ... i ningú no en parla . Quin fàstic de sistema, però anem en bon cami ...

#4 ECO-SOCIALISTA, CAT, 19/04/2013 - 15:06

VISCA TXETXENIA LLIURE

VISCA KOSOVO LLIURE

VISCA PALESTINA LLIURE

VISCA CATALUNYA LLIURE

VISCA L'ISLAM

VISCA EL SOCIALISME

quan Catalunya tingui proximament en 2 generacions una majoria Musulmana, podrem declarar la Republica Independent Islamica i Socialista de Catalunya

#4.1 -emilio, a, 19/04/2013 - 16:45

No te olvides de Mindanao (Filipinas) y su Frente Moro de liberacion Islamico