Publicitat
Societat · 9 de Novembre de 2011. 19:52h.

Mor una dona a Sant Pau després de 9 hores d'espera

Els socialistes denuncien que "no hi havia cap cirurgià per atendre-la"

Mor una dona a Sant Pau després de 9 hores d'espera

Cartell d'urgències de l'hospital de Sant Pau

Una dona va morir a l'hospital Sant Pau de Barcelona, el passat diumenge, després de 9 hores d'espera, segons ha denunciat el PSC després d'una informació de Catalunya Press. La pacient, malalta de càncer de fetge, va patir una hemorràgia interna. "Perquè no hi havia cap cirurgià per atendre-la", ha assenyalat el diputat socialista Josep Maria Sabaté

L'electe ha indicat que "el sistema de salut pública català està perdent qualitat a marxes forçades". "Contínuament ens arriben queixes sobre l'assistència rebuda als centres d'urgència", ha assenyalat. Sabaté ha admès que aquest cas que s'ha fet públic aquest dijous és el "més greu".

“De ser cert i de confirmar-se, exigiríem les màximes responsabilitats al respecte”, ha indicat. En aquest sentit, els socialistes "entrarem a registre totes les preguntes pertinents i fins i tot ens estem plantejant, si calgués, demanar la compareixença amb caràcter urgent del conseller Boi Ruiz”

A més, el diputat del PSC ha afegit que“demanarem una investigació i no pararem fins que es faci un expedient de valoració exhaustiva especialment d’aquest cas succeït a Sant Pau”.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#27 angel, cardedeu, 13/11/2011 - 19:51

gracias a los PSC-PSOE que han hecho unos gastos inútiles sabiendo que perderia el poder en la Generalitat. Y con la marcha de ZP y la llegada de Rajoy pasará lo mismo. El dinero de las subidas de impuestos ¿dónde están? pues para los hijos de diputados PSOE de ZP en sus bolsillos.

#26 Ramon A., Ssnt Cugat del Valles, 11/11/2011 - 19:03

Ja fa un parell de dias, que aquet tema ja va quedar clar, i que l'esmetada mort no es per culpa de les retallades.
En altres paraules, no se que feu posant com noticia una cosa que ja no ho es.

#25 Rosalia, BCN, 11/11/2011 - 08:50

Em sap molt greu la mort de la pacient. Una malalta terminal amb càncer de fetge, però dubto molt les acusacions del polític. St. Pau compta amb cirurgians les 24 hores del día. Deixin de fer demagogia i no haver malgastat els diners de tots. Ara no caldria retallar.

#24 joan, manresa, 10/11/2011 - 12:33

tinu)tot el odi i rancunia contra CiU,la dreta ,segons ells...Mentre aquesta colla que ha fotut el país a la ruina,campa per las sevas i es mofa de qui intenta arreglar aquest descabell...A veure si u entenen" CAP GOVERN I CAP POLITIC LI AGRADA HAVER DE RETALLAR SERVEIS,SINO EL CONTRARI".Son vots

#23 joan, manresa, 10/11/2011 - 12:28

El Casal,12,25h.--En veurem i sentirem de grosses,aquesta colla de trepas en saben un munt de capgirar las cosses.Lo matej han fet hem la dclaració de ETA ( varen dir que no es fes servir com a campanya) i ells son els primers de saltar-so.En aquest cas aprofitarán una mort per descarregar (con