Publicitat
Societat · 11 de Febrer de 2014. 14:35h.

Mort d'un ciclista

Els Mossos detenen l’autor de l’atropellament mortal a Santa Maria de Palautordera

Mort d'un ciclista

Imatge de la bicicleta després de l'accident

Agents dels Mossos de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord (RPMN)  i de la comissaria de Sant Celoni han detingut, la passada matinada, un home de 22 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Esteve de Palautordera, en relació a la mort d’un ciclista aquest cap de setmana. L’arrestat està imputat pels presumptes delictes d’homicidi imprudent i omissió del deure de socors.
 
Els fets van tenir lloc el passat dissabte 8 de febrer al voltant de les 7 del matí quan un vehicle va atropellar un ciclista a la carretera BV-5301 en un punt quilomètric pertanyent al municipi de Santa Maria de Palautordera. El ciclista, un home de 56 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Cardedeu, va morir pràcticament a l’acte.
 
La investigació realitzada al lloc de l’accident pels Mossos d’Esquadra de trànsit va determinar que el vehicle que hauria produït l’encalçament mortal i que s’havia donat a la fugida hauria de portar danys importants a la part dreta. Així mateix les restes trobades, en concret plàstic blanc i part d’una òptica, els en van indicar la marca, model i color del vehicle.
 
Amb totes aquestes dades i la col·laboració de la policia local de Santa Maria de Palautordera i els vigilants municipals de Sant Esteve de Palautordera va resultar possible la identificació del vehicle i del seu propietari.
 
Els agents es van adreçar al domicili del propietari del vehicle i li van demanar que els mostrés el cotxe, a la qual cosa el jove va accedir, motiu pel qual els agents van constatar que es tractava del vehicle implicat en l’atropellament mortal. Davant d’aquests fets, el mateix jove els va explicar que el dia de l’accident conduïa ell.
 
La investigació continua oberta donat que els agents no descarten que el jove no actués sol. El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 mirk, bcn, 13/02/2014 - 07:32

en aquest mateix diari i avui mateix surt la notícia de la mort d´una mosso d´esquadra, Sara Díaz per culpa d´un cotxe que anava en direcció contrària, sense papers i begut. A aquest conductor se´l va interrogar i se´l va deixar tornar al seu país d´orígen Paraguai com si res hagués passat.

#1 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 12/02/2014 - 20:21

Això que s´atrpelli algú i un hom el deixi tirat s´hauria de catigar fortament. Com?. No ho sé!. Ara que el fereixis o el matis -ni que sigui involuntàriament- i no el socorris és un acte vandàlic.Ens anem deshumanitzant. No pot ser.