Publicitat
Societat · 7 d'Octubre de 2019. 09:24h.

Mossos balcanitzats

Agents de la policia de la Generalitat s'insulten a les xarxes

Mossos balcanitzats

El grup de Twitter Unió de Mossos per la Constitució ha qualificat de "rates" un grup de policies de la Generalitat partidari de la independència de Catalunya per celebrar la sanció de vuit mesos sense sou i feina interposada contra l'agent Ángel Gómez.

El compte @Guilleries_mossos ha celebrat aquesta suspensió del president de la Unió de Mossos per la Constitució en un tuit: "ens congratulem per aquesta mesura". A més, l'han convidat a "a retornar a la Guàrdia Civil, cos que de ben segur l'acollirà amb els braços oberts".

El compte constitucionalista ha replicat de les "rates de laboratori adoctrinades": "Digueu-li als vostres sequaços i amiguets de la DAI farsants, que l'agent de carrera Ángel Gómez, es reincorporarà a la Guàrdia Civil quan posi entre reixes l'organització criminal de les Guilleries i instructors de la DAI".

La Divisió d'Afers Interns (DAI) ha tancat l'expedient contra Ángel Gómez, agent dels Mossos d'Esquadra i president de l'associació Unió de Mossos per la Constitució, amb una sanció de vuit mesos sense feina i sou.

L'expedient es va obrir passat mes de maig després que l'agent afirmés en una entrevista a OKDiario el desembre del 2018 que "no és exagerat parlar de possibles morts" durant el Consell de Ministres que es va celebrar a finals d'aquell mes a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 Sarah, Tabàrnia, 08/10/2019 - 15:46

Pero... esto ya está dando un poquito de yuyu, ¿no? Que todos estos zumbaos llevan armas para... poner paz!!!!!

#22 Neferu, Barcelona, 08/10/2019 - 14:09

El mosso independentista Donaire puede decir cualquier insulto, cualquier barbaridad que le salga por la boca y nadie le sanciona, ni nadie le pone un bozal. Así es la justicia en Catalunya: se permite ensuciar los espacios públicos con símbolos separatistas y se amonesta, se sanciona, a quienes los limpian

#21 botifler1914, Mozos de cuadra, 08/10/2019 - 12:12

Cualquier cosa de los mossos me la creo.

#20 Flanagan, Tabarnia City, 08/10/2019 - 11:01

Lo que está claro es que hay unos miles de mossos que con esos no puedes contar si las cosas se ponen feas,en otro país esto lo cortan por lo sano y a otra cosa mariposa.

#18 Fermin, Barcelona, 08/10/2019 - 09:47

Si els FdP volessin no veuriem mai el cel... i mentres aquests gossos estiguin sueltos i amb armes no hi ha cap sentiment de protecció. Sort tenim de la Policia Nacional i la Guardia Civil que son veritables professionals, disciplinats i educats, res a veure amb els gossos ineptes, insurrectes i maleducats. La dissolució es l'unica alternativa