Publicitat
Societat · 1 d'Octubre de 2018. 21:21h.

Mossos carreguen contra independentistes davant del Parlament

Després que trenquessin el cordó de seguretat

Els Mossos d'Esquadra han carregat contra els manifestants que es trobaven a les portes del Parlament després de trencar el cordó policial. Els manifestants havien aconseguit guanyar terreny als Mossos d'Esquadra fins a arribar a les portes de l'edifici del Parlament. La policia ha carregat contra els manifestants per assegurar l'entrada a l'edifici.

El parc de la Ciutadella era el punt de finalització de la manifestació convocada per la Plataforma 1 d'octubre, que engloba diverses entitats de la societat civil, entre elles l'Assemblea Nacional Catalana. La manifestació ha començat a Plaça Catalunya i ha continuat pel carrer Fontana. En arribar al Parc de la Ciutadella la plataforma 1 d'Octubre ha donat per acabada la manifestació.

En aquell moment alguns manifestants han aixecat les tanques que separaven la manifestació de l'edifici i alguns dels participants han cridat "ocupem el Parlament", "Buch dimissió" i "ni un pas enrere". Tot seguit s'ha produït l'actuació policial.

Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#28 sid, bcn, 02/10/2018 - 10:51

I ahir, els nacionalistes animats per el president de la Generalitat van atacar el paralement de forma violenta intentant pendre'l per la força. Els atacs als parlaments a qualsevol democràcia es consideren un atac a un dels símbols de la democràcia, al cor de la democràcia, i aquí sembla q no pasa res. Una vergonya

#27 sid, bcn, 02/10/2018 - 10:48

El parlament de Catalunya, tant simbòlic, ha sigut atacat moltes vegades al darrer any. El 6 i 7 de setembre de 2017 els nacionalistes van saltar-se les lleis pròpies de Catalunya, els lletrats del parlament, els drets de la oposició,..... Al Juny les forces polítiques nacionalistes van tacar-lo evitant així el control democràtic del govern

#26 Rasca, Castelldefels , 02/10/2018 - 09:54

Calienta pero no quema...

#25 antifaz, Barcelona, 02/10/2018 - 09:28

Es verdaderamente necesario que el cuerpo de los mossos se ponga definitivamente del lado de la constitución y el orden. Haciendo esto, se dejarían sólos y en evidencia a los mandos y efectivos que van por lo contrario y sería más fácil arreglar el problema. Deben darse cuenta que los lideres agitadores independentistas están jugando con ellos.

#24 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 02/10/2018 - 08:45

We are pacifist!