Publicitat
Societat · 15 de Març de 2013. 14:11h.

Mossos contra bombers

Els agents lamenten els "insults i agressions dels nostres companys de feina"

Mossos contra bombers

Imatge dels incidents

Els sindicats del Cos de Mossos d’Esquadra volen "expressar públicament la nostra més rotunda desaprovació i rebuig a les provocacions, insults i agressions que han patit els nostres companys a les portes de la Conselleria propiciades per un grup de manifestants del Cos de Bombers de la Generalitat".

Per altra banda, els sindicats considerem que "la manifesta ineptitud del Departament d’Interior a l’ hora de gestionar el conflicte obert que manté amb mossos i bombers, així com la seva clara manca de voluntat negociadora".

En aquest sentit consideren que aquesta actitud acaba provocant imatges tant lamentables com les viscudes avui amb l’enfrontament entre companys de feina". "Aquest fet no fa més que fragmentar un pilar tant bàsic en un estat democràtic com és la Seguretat Pública de Catalunya", lamenten.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#7 mireia, barcelona, 16/03/2013 - 18:54

ei, mossos, els bombers us han tret algun ull com vosaltres feu (a escopetades de bales de cautxú) amb alguna gent (normalment dones) que passegen pel carrer?... vosaltres teniu 13 anys, com algun dels menors que apallisseu?... doncs això mateix.

#6 JUAN MIGUEL LOPEZ CESAR, MATADEPERA, 15/03/2013 - 17:48

ESTO ES LO Q BUSCAN LOS GOBIERNOS TANTO EL DE CATALUÑA COMO EL DE ESPAÑA Q NOS ENFRENTEMOS UNOS CONTRA OTROS , YA ME GUSTARIA VER PELEARSE A LOS DIPUTADOS A PALOS UNOS CONTRA OTROS A VER SI SE DAN CUENTA DE Q NO PODEMOS ESTAS A SIN, UNOS PROTESTAN Y LOS OTRO MANDA A LA POLICIA A REPRIMIR XD

#5 C.R.S., Catalunya, 15/03/2013 - 17:33

És cert i com a bomber em sap molt greu, la veritat. Passa, però, que els uns defensem exclusivament la societat i els altres teniu mala feina al tinter, perquè esteu entre dues aigües, defensar els qui ens han portat a aquest desastre i a la societat, tota una paradoxa.

#5.1 narcisa, la veritat s'escampa com l'oli, 16/03/2013 - 18:56

mol bon cop de piltoa de goma, CRS.

#4 EXPLICA-HO, bcn, 15/03/2013 - 15:32

Amb el que costa un sol submarí de l'exèrcit espanyol no caldria cap retallada educativa a Catalunya

#3 DUI, bcn, 15/03/2013 - 14:52

Que us penseu que no ens en adonarem, o que ?

Heu tingut el "bombers contra mossos" 13 hores encapçalant la web d'e-N.

Ara que? 12 o 13 mes de "bombers contra mossos"?

Sou un pur, dur i vulgar "mintja de persuasio", e-N. I ho sou perque ho voleu ser.

Teniu tota la meva manca de respecte.

Siau