Publicitat
Societat · 28 de Març de 2019. 11:56h.

Mossos denuncien agressions d'independentistes

Durant un escorcoll a Sabadell el 20-S

Mossos denuncien agressions d'independentistes

Actuació dels Mossos a Sabadell el 20-S

Dos agents dels Mossos d'Esquadra han denunciat agressions durant l'operatiu per facilitar l'escorcoll al domicili de Joan Ignasi Sánchez, cap de Governació, el 20 de setembre i la sortida de la comitiva judicial. Durant la seva declaració com a testimonis en el judici del procés al tribunal Suprem, els agents de la policia catalana han dit que van rebre "empentes", "cops de puny" i "puntades de peu".

L'agent 11836 ha explicat que "em van agafar per l'armilla antibales i em van empènyer" i ha afegit que va ser "llavors quan em vaig fer una petita distensió". També ha apuntat que manifestant va colpejar amb un casc de moto un agent dels ARRO en la detenció de Joan Ignasi Sánchez, cap de Governació, el 20-S.

També ha destacat que els manifestants van impedir l'arribada d'una unitat de la Guàrdia Civil i d'una unitat de la Brimo. L'agent 13143, per la seva banda, ha subratllat que l'objectiu dels concentrats, unes 700 persones, era que la comitiva judicial que portava a terme la detenció del cap de Governació i, en aquest sentit, ha subratllat que la comitiva judicial va "sortir per potes".

"Abandonem el lloc poc després de la comitiva judicial. Va ser quan la majoria dels agents resultem lesionats", ha destacat l'agent, que ha detallat que "ens van donar cops de puny, puntades de pau, empentes... Em van colpejar a la planta del pau i em vaig fer lesions al colze i un dit. Vaig estar de baixa".

L'agent 17092 dels Mossos d'Esquadra també va participar en aquest operatiu i ha reiterat es van produir agressions dels concentrats: "la massa va carregar contra nosaltres i ens van donar cops de puny, puntades de peu". "Hi va haver quatre companys ferits i jo em vaig tenir una luxació al dit gros de la mà esquerra", ha exposat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 l'avi Florenci, Barcelona, 28/03/2019 - 15:29

Procés pacífic, festiu, alegre i familar, molt familiar.

#1 Ooohhhh, coc coc coc, 28/03/2019 - 13:36

"Som gent de pau, i no ens agrada cridar ...! ". Que no era la "nostra" polícia lazi? En què quedem?