Publicitat
Societat · 5 de Juliol de 2013. 19:27h.

Mossos denuncien "la màfia" a Interior

Sindicats acusen el Departament de voler negar el permís per rebre els agents que han caminat 110 Km contra les retallades

Mossos denuncien "la màfia" a Interior

Imatge de la rebuda

Agents dels Mossos d'Esquadra han rebut aquest divendres davant la seu d'Interior els seus companys que han caminat més de 110 quilòmetres, des de Bàscara fins a Barcelona, per protestar contra les retallades. Toni Castejón, representant sindical, ha denunciat que "la màfia" del Departament havia denegat el permís per fer la rebuda, que finalment, quatre hores abans, ha estat concedit.

Castejón ha assegurat que "ahir el senyor Manel Prat, en una cacicada més, el que va fer és no autoritzar la concentració sense cap tipus de motiu, vem fer un petit recurs i avui a la una l'han autoritzat". "És una maniobra més de la màfia que tenim a Interior en aquest sentit",  ha afegit.

Fonts oficials d'Interior, però, han assegurat a e-notícies que "per llei les manifestacions i concentracions s'han de notificar amb deu dies d'antelació, excepte que s'al·legui motius d'urgència".

En aquest sentit han insistit en que es va demanar el permís 48 hores abans i que "per llei no se'ls hi podia concedir". "En adonar-se'n han enviat un mail al·legant que sí hi havia motiu d'urgència, per les nòmines, i se'ls ha donat el permís", han argumentat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 juan, El Vendrell, 06/07/2013 - 19:45

Pobres soldaditos que ahora lloran buaaaaa ¿cuando jugais con los ciudadanos y su indefensión os importan un bledo sus angustias verdad? Ya no perteneceis al pueblo....ahora a llorar al líder

#3 Miquel, berga, 06/07/2013 - 19:28

Vosaltres si que sou una màfia !!! i jo fos el director us foto un puro que no vegis !!! Sou una colla de maleducats i consentits !!

#2 Pere, BCN, 06/07/2013 - 12:49

No son els mossos que denuncien sinó els sindicats. Vosaltres si que sou una màfia que us preocupeu només per vosaltres.

#1 Papaluna, Barcelona, 05/07/2013 - 22:33

Penseu amb el vostre patiment quan enganxeu a un ciutadà normal i el maxaqueu encara que no hagi fet res (controls aleatoris, exigències de papers, etc.). No us confonguéssiu d'enemic! No és la primera vegada que visc una experiència en la que una patrulla s'encarnisa en un bon i normal ciutadà.