Publicitat
Societat · 21 de Novembre de 2018. 21:08h.

Mossos diuen que no poden garantir la seguretat

El Daily Mail es fa ressò de les queixes

Mossos diuen que no poden garantir la seguretat

Daily Mail informa de les queixes dels Mossos

Sindicats dels Mossos d’Esquadra han alertat que no poden garantir la seguretat a Barcelona per manca d’agents. “La Policia de la Generalitat, en aquests moments, no pot disposar dels efectius suficients per garantir la seguretat com ens agradaria”, ha assegurat el portaveu del Sindicat de Policia de Catalunya (SPC), David Miquel.

La plataforma MosSOS, integrada per cinc sindicats policials, ha engegat una campanya informativa davant la Sagrada Família per repartir entre els turistes un pamflet per avisar-los d’“una manca d’efectius endèmica”. Unes queixes de les que s’ha fet ressò el diari britànic Daily Mail amb el titular “La policia adverteix als turistes que visiten Barcelona: “no us podem protegir”.

97832-mossos.jpg

El rotatiu, a més, destaca que els agents han repartit un altre fullet amb consells per evitar delictes i instar “els turistes a tenir cura amb les seves pertinences i utilitzar la clau de la porta per assegurar-se que l'allotjament quedi correctament tancat quan surtin”.

Els sindicats també informen que “els delictes a Barcelona han augmentat un 19% i els furts un 22% en relació a l'any passat, unes dades que no es veien des de fa 38 anys”. La plataforma MosSOS ha anunciat que la campanya la repetiran en altres punts turístics de Barcelona.

pamflet.png

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 LaVictima, LLoret de Mar, 22/11/2018 - 11:06

Fa uns dies varen re-enchufar uns 90 alts carrecs que havien sigut destituits pel 155 oi? precisament el svaren acomiadar per que NO feien falta per res. I sant tornem-hi!

#4 botifler1914, Sinitaca, 22/11/2018 - 10:14

Que los disuelvan ya en la Policia Nacional.

#3 Tabarnés puro, Barcino, 22/11/2018 - 07:42

Se gastan el dinero en pucherazos ilegales, sueldazos, pseudoembajadetas, churritos amarillos, conferencias absurdas, comisionados, viajes para hacer el ridículo en España y en el extranjero, contratos ilegales, 3% y financiación ilegal .... Y claro, al final no queda dinero para lo importante!!

#2 sid, bcn, 22/11/2018 - 00:08

tenen problemes per detenir als delinqúents, siguin carteristes a les rambles, els comisionistes del 3% o els que organitzen cops d'estat al parlament

#1 soloesmiopinon, Tabarnia, 21/11/2018 - 22:42

¿Estos Mossos son de Arràn y tambien quieren acabar con el turismo?