Publicitat

L'Associació Professional de Mossos d'Esquadra recorda que els agents "van defensar les comissaries i les seves vides"

L'Associació Professional de Mossos d'Esquadra (APME) ha denunciat la violència que estan patint els agents del cos en els darrers dies a través d'un vídeo publicat al seu compte de twitter arrel de l'atac a la comissaria de Vic. Des de l'associació critiquen que no disposen "dels suficients mitjans ni efectius" i que "es legitima la violència".

"Als piròmans que ens governen i ens representen al Parlament. En el discurs que impera no surt el que va passar a Vic ni en diferents punts del territori, on els companys van defensar les comissaries i les seves vides sense suficient mitjans ni efectius" comença el vídeo, que incorpora imatges dels atacs a la policia catalana.

Des de l'APME denuncien també que "cosifiquen els policies com si fóssim l'enemic i es legitima la violència" en una "guerra d'interessos electorals". "Un polvorí amb molta frustració social" on hi ha "una guerra d'interessos electorals gestionada a cop de twitter, des del sofà de casa" lamenten.

"Una guerra que no ens incumbeix perquè l'únic que ens importa és tornar a casa amb els nostres, i abans de plorar per la mort d'un company, tenim clares les prioritats" assenyalen. "Portem anys aguantant" recalquen en el vídeo.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Joan, Terrassa, 20/02/2021 - 20:01

Normal. En la republiqueta del helado de postre cada día la nostra policía tenía que estar para repartir confeti. Menudo gatillazo.

#4 Tabarnés puro, Barcino, 20/02/2021 - 18:04

Habéis pasado de custodiar y proteger las urnas de esta chusma a intentar que estos mismos no os chamusquen el cu lo. Qué cierto es que en esta vida todo se paga. ¡Jajajajaja!

#3 Patumeiro, Sant Patumet, 20/02/2021 - 17:18

Esto acabara en un conflicto civil, ya lo vereis.

#3.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 20/02/2021 - 18:12

El conflicto civil ya existe desde el momento en que ellos son los que deciden la educación de los hijos de los demás, como en toda buena dictadura que se precie

#2 Benet S., Barcelona, 20/02/2021 - 15:53

Ara es queixen? Ara veuen en mans de qui estan? No feien el mateix el setembre i octubre del 17 que van ser complices actius i passius de la banda dels sediciosos, que no van moure ni un dit per defensar els seus coetanis de la PNal quan eren atacats per les turbes lazis. Doncs au, ara apetxugar i exercir de "policia-politica" a l'estil Genestapo

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/02/2021 - 15:42

Sense el control d´aquesta policia privada no s´haguesin atrevit a donar el cop d´estat.

Es surrealista que els mateixos que van atentar gravissimament contra l´estat de dret seguexin tenint una força armada de 17.000 efectius, que en elmillor del casos es va inhibir per impedir.ho, sotmesa a les seves perverses i arbitaries intencions

#1.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/02/2021 - 18:26

Insisteixo

Ja ha arribat l´hora d´intervenir els Mossos, destituir al botones del David Madi i enviar al Mariscal Trepero a lluir medaller a la porta del Ritz pels turistes japonesos i posar al front un Coronel de la Guardia Sivil d´una vegada abans de que sigui massa tard

Sense gossos no hi ha rabia. Aixo es de primer d´atinacionalisme.