Publicitat
Societat · 13 de Març de 2023. 22:19h.

Mossos ferits davant d'una escola

Un sindicat policial denuncia que els seus agressors ja són al carrer

Mossos ferits davant d'una escola

El portaveu del sindicat de Mossos d'Esquadra, Toni Castejón, ha denunciat a twitter que uns agents del cos han estat agredits a les portes d'una escola i que els agressors ja són al carrer.

"Patrulla de @mossos de Cerdanyola acudeixen a la porta de col·legi per avís d'home que pega la seva dona. Arriben, així és , li he pegat 'i ho faré quan vulgui'. Ella, 'si, m'ha pegat però no vull denunciar'", explica."En aquest punt apareixen més familiars, es tensiona tot i l'agressor i un familiar menor tiren a terra un dels companys i li donen puntades de peu i cops en costelles, cap, sense deixar que es reincorpori. Es protegeix com pot amb braços mentre l'altre company el defensa i rep cop de puny del menor en pòmul i llavi", prossegueix.

"Aguanten com poden i per sort comencen a arribar reforços i es controla situació. Agressor inicial i menor detinguts. Un mosso amb fractura de ràdio amb segurament operació al davant i cops per tot arreu. Baixa de mesos segur", lamenta.

"El que va rebre cops i cops de puny a la cara, magolat i mínim 3 setmanes de baixa. El que pega la seva dona i policies i el menor ja estan lliures. No ho veureu en tuits oficials, ni notes de premsa, aquesta és la realitat de companys al dia a dia", assenyala.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Capit@n España, Purgandus populus!!, 14/03/2023 - 13:18

Con las etnias no autoctonas la policía es de mantequilla. Pero a los autóctonos de Pl. Catalunya bien que los pusieron finos. Y al del Raval que lo aplastaron entre 40. No sigo que me altero.

#5 El llop de Burriac, Cabrera de Mar, 14/03/2023 - 12:41

Catalunya, "territori sense llei": es pot pegar una dona o un policia, i sortir inmediatament al carrer; es pot organitzar una festa rave, una altra i una altra. Es poden ocupar vivendes alienes. Es pot tallar impunement la Meridiana i el que faci falta, sense cap problema...però procureu que ticket de caixa estigui en català, o us caurà una multa.

#4 El azote de los necios, Barcelona ( España ), 14/03/2023 - 09:36

Es obvio que no se debe emplear la violencia, pero si una mujer agrede de forma violenta a otra persona, indistintamente del sexo que sea ( bisexual,hombre, trans, binario, etc....) tiene derecho a defenderse y si tiene que utilizar la violencia como medio es más que lícito. El rollo feminazi esta neutralizando el derecho a la defensa .

#3 EduardR, BCN, 14/03/2023 - 08:30

A disfrutar lo votado... esta es la catalunya que los votantes quieren....

#2 Fran BCN, Bcn, 14/03/2023 - 00:48

Hi ha Jutges que semblen mai surten del despatx, el seu frikisme fa respecte..