Publicitat
Societat · 26 d'Octubre de 2018. 13:41h.

Mossos i Guàrdia Urbana es renten les mans amb els manters

Rodalies Catalunya denuncia "fa 10 mesos que des de Renfe se'ls hi demana que mantingui lliures els accessos"

Rodalies Catalunya ha denunciat que els més de "100 punts de venda ambulant" que hi ha a l'estació de Plaça Catalunya, per on passen 80.000 viatger diàriament, poden derivar "en un greu problema de seguretat" i a través d'un fil de Twitter ha criticat la inacció de Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana.

Rodalies explica que "fa 10 mesos que des de Renfe es demana a Mossos i Guàrdia Urbana que mantingui lliures els accessos" i afegeix que "a pesar de les reunions entre representants de Renfe, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana, la situació no ha millorat". També posa de manifest que "durant aquest any, des de Renfe s'han fet unes 600 trucades al 112 denunciant aquesta situació".

Finalment, adverteix que "si calgués fer una evacuació de l'estació per qualsevol motiu, hi hauria greus problemes per fer-ho amb seguretat a causa de l'ocupació del vestíbul" i demana als usuaris "no comprar objectes a aquests venedors il·legals" perquè "potser així aconseguirem que marxin".

Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 29/10/2018 - 16:09

se lavan las manos pq ahora viene navidad y no quieren quedarse sin el aguinaldo de los fabricantes y distribuidores de lo q venden los invasores africanos estos. Aqui en Andorra, estos no duran ni dos minutos q ya los han puesto en la frontera, claro q aqui no tienen leyes q parece q han dictado los traficantes de personas y su estoc de coque...

#6 Maria Padilla , Catetònia , 26/10/2018 - 22:00

Rodalies és tan culpable com Mossos i Guàrdia Urbana, i si no, ja hauria denunciat la desació de funcions i la prevaricació que fan. Amb tot el que està passant, a Santi Abascal l'acabaran rebent a Barcelona com a Franco al 39, i és que estem tips d'aquesta esquerra de ratafia que permet i fa això i coses molt més greus.

#5 Fernando bravo, Barcelona, 26/10/2018 - 21:19

Q v oleu m la Colau? M l trias o hereu Maragall clos la policía tenía mes forca, ara m l colau qi t forca son ls emigrants ah i ls ciclistes. Pretenfer d bcn un Ámsterdam. I cada cop mes robatoris furts. Será impossible anar x l Rambles tb d día. Q vagi acollin morus :robar i VIOLAR i o atentar.

#4 La victima, LLoret, 26/10/2018 - 17:41

El dia que passi alguna desgracia tot seran lamentos y llagrimes . Com es de desitjar, esperem que no passi mai cap accident ni cap motiu per evacuar l´estacio, pero sempre hi ha una petita possibilitat. Per aixo hi han unes normens de seguretat. En tota la meva vida he vist uns politics tan ineptes, que viuen en el mon "diferent" al real.

#4.1 pepe, andorra, 29/10/2018 - 16:10

ya ha habido varias, pero la prensa las silencia, como las dos violaciones sobre discapacitadas en grupo q han protagonizado dos bandas de menores marroquies bajo la tutela de empresas q cobran por ello, no sea q a la familia le de por reclamar daños y perjuicios por dejacion notoria de funciones. Pq cobrar los 4000 pavos, los cobran...

#3 Veciana, Barcelona, 26/10/2018 - 16:25

Todo ciudadano tiene derecho a intervenir ante la comisión de un delito flagrante.Ahí lo dejo.