Societat · 25 d'Agost de 2018. 17:54h.

Mossos i la policia local van identificar Arcadi Espada

L'ajuntament esborra la bandera d'Espanya, però deixa el llaç groc

Mossos i la policia local van identificar Arcadi Espada

Arcadi Espada

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de l'Ametlla de Mar van identificar el periodista i fundador de Ciutadans Arcadi Espada i set persones més per pintar una franja roja a un llaç groc que hi ha en una rotonda i que ja ha estat novament reposat per l'Ajuntament.

Espada ha explicat en declaracions a El Mundo la cronologia dels fets: primer un dels seus amics va avisar que hi havia un llaç groc a la rotonda i que van pensar que "com que no el podem arrencar, pintem-lo". Va ser llavors quan es van baixar del cotxe i van afegir una franja vermella a l'emblema.

"Mentre estàvem pintant passar un cotxe i vam escoltar una veu de dona que crida en català: 'Policia, policia'", rememora. "Al cap d'un minut, van aparèixer un vehicle de la policia local i dos de Mossos. Els agents ens van envoltar i ens van dir que ens identifiquéssim".

"Segurament vigilaven apostats", reflexiona Arcadi Espada sobre la rapidesa amb la qual van acudir els agents, ja que el dijous passat algú va personalitzar la base de l'escultura i el llaç groc que hi ha a la rotonda i que ha hagut de ser substituït dues vegades entres dies.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Josep de sabadell, Arcadi espasa, 26/08/2018 - 19:19

Pues ya sabemos.lo que.hacen los lideres de Cs.

#9 El Sifoner, Castelló, 26/08/2018 - 16:36

Con esto podremos denunciar que los secesionistas "persiguen a los políticos y periodistas disidentes contrarios a la secesión"

#8 Gerard Bellalta, Girona , 26/08/2018 - 15:27

Lo malo es que te identifiquen sabiendo que no hay delito ni falta que sancionar,Las policías en Catalunya son políticas y sectarias, esto es el preludio de una buena bofetada

#7 Alejandro, Barcelona, 26/08/2018 - 11:39

Conociendo a Arcadi estoy seguro y espero no equivocarme que no se quedará callado con este atropello, con tanta prevaricación de que hace gala este govern xenófobo y fascista . ¡¡Sr. Arcadi, que el mundo sepa la realidad de lo que pasa, que sepa cómo son y cómo ejercen el poder los que venden democracia!!

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/08/2018 - 00:15

Deu Nostre Senyor tambe va començar la seva start up nomes amb dotze amics i mireu.lo ara.