Publicitat
Societat · 8 de Gener de 2019. 09:03h.

Mossos indepes assenyalen una agent constitucionalista

Difonen el nom, una foto i la destinació a Twitter per acusar-la de "filtrar informació a la caverna"

Mossos indepes assenyalen una agent constitucionalista

El col·lectiu de mossos Guilleries, de signe independentista, ha difós el nom d'una agent dels Mossos d'Esquadra a través del seu compte de Twitter i l'ha acusat de "filtrar informació a la caverna mediàtica".

El tuit, que va acompanyat d'una fotografia de la mosso al Parlament -apareix encerclada- amb altres agents del cos i el diputat del PP, Santi Rodríguez; també destaca que està "destinada a Vic" i té "estrets vincles amb la Guàrdia Civil".

Unió de Mossos per la Constitució ha contestat el tuit de Guilleries i els ha qualificat de "rates" i "covards" perquè "no teniu el valor de donar la cara". "Aquesta mosso té la valentia que us falta", han afegit.

Guilleries es va estrenar el passat 4 de febrer a Twitter amb un vídeo on denuncia que "una minoria de mossos pensen que el la Policia Nacional i la Guàrdia Civil són companys, i per nosaltres no ho són".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#20 Resistencia , Flors i violes , 08/01/2019 - 20:01

Son los dignos herederos de los escamots, aquellos matones que huyeron como las ratas, literalmente, por las alcantarillas de la Generalitat, para pasarse después, como Pedro Polo Borreguero (segundo de Badia ) o Eduardo Quintela Bóveda, a la Brigada Política Social franquista,en la que fueron condecorados por su buen hacer como torturadores.

#19 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 08/01/2019 - 19:41

El colectivo de mossos Guilleries, de signo independentista, debería sedr expulsado de nuestra democracia.

#18 Chris, Lleida, 08/01/2019 - 19:13

... Però aquestes pràctiques deplorables ja ho fan els anteriorment esmentats, així que sería oportú que obrin una investigació per aclarir com han obtingut aquesta informació i que es prenguin messures, que per això i més coses paguem un cos autonòmic

#17 Chris, Lleida, 08/01/2019 - 19:11

Sería de "justícia social" - terme molt difòs darrerament entre els progremites i segregadors- que fiquin la informació del community manager del compte Guilleries_mossos, els membres implicats en la investigació possíblement ilegal a una de les seves companyes del cos de policía cada cop més erosionat.

#15 Lolo, Barcelona, 08/01/2019 - 15:40

Señalamiento del disidente..... todo muy democratico. Que gran republica nos espera!