Publicitat
Societat · 4 d'Agost de 2021. 09:56h.

Mossos indepes demanen la destitució de Trapero

Acusen el major d'estar al "servei" de l'Estat

Mossos indepes demanen la destitució de Trapero

Entitats independentistes formades per agents dels Mossos d'Esquadra com Guilleries, Mossos per la República Catalana i MossosXDemocràcia han emès un comunicat on reclamen al Govern la destitució del major Josep Lluís Trapero perquè consideren que està al "servei" de l'Estat.

Els col·lectius de mossos independentistes demana al Govern que "retiri la confiança en el major Trapero" per dissenyar "un pla per detenir tot un govern democràticament escollit, posant-se al servei de la Judicatura i Fiscalia".

També ho demanen perquè Trapero va manifestar que "s'oposaria novament a un referèndum majoritàriament volgut per la ciutadania catalana i convertit en un mandat del poble sobre el Govern" i perquè va afirmar que "té confiança en la justícia espanyola".

Aquestes entitats celebren que "la Prefectura perdi el comandament sobre tot el servei d'escortes de la Generalitat" i, en aquest sentit, reclama que l'Àrea de Seguretat Institucional (ASI) "assumeixi també la protecció del president a l'exili Carles Puigdemont".

Finalment, denuncien el "menysteniment que ha demostrat el MHP Pere Aragonès vers l'ASI, posant de manifest l'incompliment de la legalitat, prèviament votada per ERC, i una manca de coherència política, històrica i de present" i condemnen "el tractament informatiu que TV3, controlada per ERC, ha fet de l'ASI tractant-la com a 'guàrdia pretoriana'".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#24 electra, Barcelona, 05/08/2021 - 09:16

Que surtin de mossos i se'n vagin a fer política.

#23 Ojotuerto, Calafell.TAB, 04/08/2021 - 23:34

Que pidan destituir la Paella catalana .....que tiene recargos del 3 %. Jajajajaja jajajajaj

#22 Joanet , Terrassa, 04/08/2021 - 22:23

Estos Mossos indepes todavía no se han enterado de que la Ley 10/1994, de 11 de julio, reguladora del Cos de Mossos d'Esquadra obliga a los agentes del cuerpo a cumplir y hacer cumplir la CE, el Estatut d'Autonomia de Catalunya y el resto del ordenamiento jurídico español, porque las leyes del Parlament son ORDENAMIENTO JURÍDICO ESPAÑOL.

#21 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 04/08/2021 - 20:03

Menos twitters y más "currar" El pueblo de Cataluña, que somos TODOS, os lo agradeceremos. Si estubiera en mi mano, os hacía jurar de nuevo la Constitución (sin coletillas, ni ostias) Y si no, para casa.

#20 Rodri, Blanes, 04/08/2021 - 17:53

Aquests són el Donaire i quatre arreplegats més que fan molt de soroll. Que els fotin al carrer ja i els sancionin de per vida. Ja n'hi ha prou!