Publicitat
Societat · 26 de Juny de 2020. 22:44h.

Mossos protegeixen uns okupes

Els hi diuen "racistes" als veïns que els volen fer fora

Mossos protegeixen uns okupes

Mossos d'Esquadra protegeixen l'entrada de l'edifici on hi ha okupes (foto: TV3)

Un centenar de veïns del barri de la Marina de la Zona Franca, a Barcelona, han protestat aquest divendres davant d'un edifici en el que hi ha okupes farts dels “sorolls, robatoris i problemes de convivència”, segons ha explicat un dels veïns afectats a TV3.

“No s'hi pot viure”, denuncia un veí, mentre que un altre afegeix que “la situació és insostenible”. “No paren de fer sorolls, robatoris al barri i és un problema de convivència greu”, assegura. Una veïna del bloc relata que “els okupes entren per la façana” perquè el portal està tancat amb clau entre les 19 hores i les 7 hores .

Els okupes, per la seva banda, al·leguen la situació al racisme dels veïns. “No som espanyols i aquí són racistes”, diu un d'ells a TV3. També declara que “els veïns inventen coses per posar la gent en contra de nosaltres”.

Els Mossos d'Esquadra han hagut de fer acte de presència durant la protesta convocada a través de les xarxes socials i han protegit el portal de l'edifici en el que hi ha un pis okupat, mentre els veïns cridaven “fora de barri”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Flanagan , Tabarnia city, 27/06/2020 - 22:44

La alcaldesa está muy okupada poniendo cesped a los terrados del forum...aparte que le importa una mierda los problemas que tengan los vecinos con esos miserables.

#14 Pan con tomate y jamón Ibérico, A mí me gusta el jamón, 27/06/2020 - 20:52

Imaginen que la poli pide a estos angelitos, que nos van a pagar las pensiones... "la vida laboral..." risas...
Pues insisto... por dar ideas, el Sahara esta por repoblar, seguro que a los beduinos, que no son racistas... "creo", no les importará que les okupen la jaima... y les roben el peluco...
Y Mauritania tiene una costa enorme...

#13 Metamórfosi, Chez Fangue, 27/06/2020 - 14:53

Poc a poc la "nostra" policía es va transformant, d'agents de la llei s'han connvertit en una barreja d'exèrcit de salvació i una ONG de color rosa.

#12 Rasca, Castelldefels , 27/06/2020 - 14:15

Esta GENTUZA van de listos lo primero que dicen que los vecinos son racistas...SI efectivamente yo soy RACISTA con esa chusma que se vayan a su país a tocar los collons ...

#11 paleo, Uropa, 27/06/2020 - 12:06

Como si "racista" fuera un insulto.

#11.1 Anem a pams, Capetown del Llobregat, 28/06/2020 - 13:05

Ja pocs recorden el conflicte africà dels Hutus i Tutsis on les tribus masssacràven els del poblat veí tallant mans i caps dels nens. L'esclavatge practicat pels àrabs als negres durant el segles XIX i XX, sembla que les malifetes son exclusives dels blancs (que tambè les fan), pero no podem obviar que hi ha una manipulació mundial que ja cansa.