Publicitat
Societat · 4 de Maig de 2020. 20:01h.

Mossos sense tests PCR

Buch admet que “hi ha preocupació a tot el cos”

El conseller de l'Interior, Miquel Buch, ha reconegut que “hi ha preocupació a tot el cos dels Mossos d'Esquadra” per la falta de proves PCR per detectar casos de Covid-19 entre els agents de la Policia de la Generalitat.

Preguntat sobre si “té constància que hi hagi malestar entre la cúpula de Mossos”, Buch ha admès que “és evident” que la hi ha entre els responsables de la policia catalana i “també en el Departament de l'Interior”.

El conseller ha explicat que és el Departament de Salut “l'autoritat sanitària” i “qui decideix el procediment” per a realitzar els tests PCR. “És el Departament de Salut qui dictarà les normes”, ha indicat Buch.

El titular d'el Interior, d'altra banda, ha criticat que “el TSJC ens demana un procediment i el Ministeri marca un altre”. “A partir d'aquí no s'han pogut realitzar, a l'espera que ens diguin quin és el procediment que hem de seguir”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Neferu, Barcelona, 04/05/2020 - 21:12

No lo entiendo: ¿Qué se ha comprado entonces con esos 35 millones que ha gastado sanitat ? y ¿qué hay de ese robot que fabrica 2.400 PCR diarios y que puede llegar hasta los 20.000 al día, que ha regalado a Madrid y Catal. la empresa Merlín Properties? ¡Queremos explicaciones ya de cómo, en qué, o dónde han ido a parar los 35 millones. ¡¡tr