Publicitat
Societat · 6 de Juliol de 2021. 17:56h.

Mossos sota sospita

Els dos agents que van acompanyar Puigdemont només contesten a la defensa durant el judici

Mossos sota sospita

Carlos de Pedro i Xavier Goicoechea, els dos Mossos d'Esquadra que acompanyaven Carles Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya, han negat davant l'Audiència Nacional que fessin d'escortes de l'expresident. Tots dos s'han negat a respondre a les preguntes del fiscal, que sol·licita per a ells tres anys de presó per un delicte d'encobriment, i només han respost a la defensa.

Els mossos han assegurat que la seva funció era estar "en el dia a dia de la casa, des de muntar mobles, ordenar coses, netejar, anar a comprar... poca cosa més". De la mateixa manera, han assegurat que durant aquests dies estaven de vacances i per tant no estaven exercint com a policies.

Els agents han afirmat que "en absolut" pensaven que acompanyar Puigdemont pogués constituir un delicte. "Estaven d'acord els advocats amb el fiscal i vaig entendre que acompanyar-lo a Fiscalia no podia ser delicte en absolut", han indicat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Arnau, Barcelona, 07/07/2021 - 10:30

Per anar a l'arrel del problema l'uica solució es que la competencia de l'ordre public estigui en mans del ministeri de l'interior i el control, formació iadmissió dels anomenats mossos estigui sota el mandat de la Guardia Civil, només aixi s'evitaria tota aquesta inmensa burla que els sediciosos practiquen a diari amb un cos armat.

#11 Marcial Heredia, el circo de la tele, 07/07/2021 - 09:22

Cuando compre un mueble en el Ikea llamaré a los mossos para que lo monten.

#10 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 06/07/2021 - 23:08

Ja li haguès agradat al nyicris del Donaire ocupar el lloc d'aquest parell per acabar sent un"heroi nacional(-catalanista)"

Ha d'estar angoixant sabent que ni Fuigdelmon confiava en ell.

#9 Charly, Barcelona, 06/07/2021 - 23:06

A ver si les enseñan a pensar diferente, mientras el motxo se revuelca de risa.

#8 Paco Aparicio, Barcelona, 06/07/2021 - 21:59

Espero que se pudran en la cárcel por mentirosos y sobre todo por panolis.