Publicitat
Societat · 12 de Gener de 2019. 13:01h.

Mossos unionistes denuncien cacera de bruixes a Interior

Diuen que els asstegen des de la conselleria per la seva ideologia

Mossos unionistes denuncien cacera de bruixes a Interior

Al voltant de dues-centes persones s'han concentrat a les portes del Departament d'Interior per dir "prou". L'acte s'ha fet per denunciar l'assetjament i la persecució que pateixen els Mossos constitucionalistes per part de companys, caps del cos i de la divisió d'Afers Interns.

Aquests agents del cos denuncien que han estat "assetjats, perseguits i destrossats, per tenir una ideologia política diferent de la del Govern de Torra i Puigdemont". En la concentració han participat alguns agents expedientats per la Conselleria, que es denominen "constitucionalistes".

Inma Alcolea, caporal dels Mossos d'Esquadra, ha reclamat "igualtat davant una llei disciplinària que s'està aplicant únicament de manera desproporcionada i deslleial als mossos que no són sobiranistes". 

L'agent ha llegit tuits d'un mosso independentista, que s'identifica diverses vegades com agent del cos, insultant el portaveu de C's al Parlament, Carlos Carrizosa, dient-li "capullo", a la cap de l'oposició titllant-la d'"idiota", a Miquel Iceta i Pablo Casado de "feixistes", a la delegada del Govern, Teresa Cunillera de "cínica mentidera, i vividora" i al rei Felip VI de "criminal" que "ven armes, que fomenta i fa terrorisme".

També ha denunciat que "el mateix agent en moltes ocasions ha fet crides a la desobediència de l'administració catalana a l'Estat Espanyol. Aquest mateix agent ha demanat a través de les xarxes socials "acabar amb el feixisme i el racisme dins del cos policial, referint-se als Mossos constitucionalistes". "Si als comandaments processats per rebel·lió els dius colpistes et sancionen amb 11.000 euros, sense sou; i, en canvi, això els surt gratis", ha criticat.

La manifestació ha rebut el suport d'una vuitantena de plataformes espanyolistes i ha comptat amb la participació de dirigents de Vox, diputats de Ciutadans i representants de la coalició Unidos Sí.

dipu.jpg

Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#13 Flanagan, Cualquier sitio menos tractoria , 12/01/2019 - 19:23

El tesis cum fraude está de el lado de los golpistas, nada puede salir mal.

#12 Pepón, Barcelona, 12/01/2019 - 18:21

Y mientras el Sánchez de turno traicionando a los catalanes leales y pactando con los secesionistas...

#11 joan, manresa, 12/01/2019 - 17:29

tinu.),las actuacions d'alguns Mossos ,dideologias unionistas ,pot perjudicar las sevas actuacions ..,o fins i tot boicotejar las sevas accions ..,dit d'altre manera ,tenir talps dintre del Cos.,i potser u podriem dir d'altre manera ,alguns varen pasar al Cos dels Mossos,provinent d'altres cossos..,¿Perqué..?¿Amb quina finalitat..?Qui lo sa...?

#11.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 12/01/2019 - 18:30

Te veo muy "imparcial" Joan. Claro, topos solo puede haber en el bando unionista, un Mosso indepe NUNCA pasará información a los suyos ni hará escarmio de una compañera que piense diferente ¿no? Ohh wait, que eso ya ha pasado.
De Mossos per la independencia y Donaire no hablamos ¿no? ¿has visto sus mensajes supremacistas?

#11.3 Neferu, Barcelona, 12/01/2019 - 20:22

2) eso, Joan en el ámbito de la apropiación de los espacios públicos. En otros momentos han difucultado o han dejado sólos a la PN cuando la orden del juez era que TODOS los cuerpos de seguridad del Estado de Catalunya debían actuar el 1-O y los mossos se cruzaron de brazos. Y otros muchos casos que sería largo de exponer.

#10 joan, manresa, 12/01/2019 - 17:22

El Casal,17:31 h.---Tota persona te dret a la seva ideologia,jutjes..,metges..,professors..,mestres..,o el churrismandi de torn...,tu-tom te aquest dret...,altre cosa es si amb aquest dret pot influir en la seva conducta diaria...,i en el cas d'Interior pot tenir forta rellevància....,la pregunta que ens podem fer es en aquest cas(cont

#9 Eloi, Barcelona, 12/01/2019 - 15:48

Que s'hen vagin a la Meseta

#9.1 Masias , Mis posaderas , 12/01/2019 - 16:39

Vaya por Dios, mucho a tardado

Ya salió el “ intelectual “ de la escoba

#9.5 Tabarnés puro, Barcino, 13/01/2019 - 07:19

A Lérida? Qué cruel..