Publicitat
Societat · 21 de Juny de 2021. 10:16h.

Motius contra els indults

"Apliquen receptes equivocades" i "reforcen l'adversari i

Motius contra els indults

Les associacions constitucionalistes Impulso Ciudadano, S'ha acabat i Assemblea per una Escola Bilingüe han signat una carta conjunta adreçada a Pedro Sánchez on mostren la seva oposició als indults. "Els indults reforcen a l'adversari secessionista en comptes de debilitar-lo”, subratllen.

Els signants "discrepen de manera rotunda amb els últims passos fets pel Govern d'Espanya. No és la primera vegada que ho fem". "Des de fa molts anys venim denunciant els greus incompliments de les administracions controlades pels nacionalistes", recorden.

"El desacatament exprés, els incompliments i desobediències, així com la vulneració dels drets dels ciutadans, no es resolen indultant als polítics presos per l'intent de derogació de la Constitució a Catalunya el 2017", consideren.

"Interpretar que els indults poden servir per recuperar la convivència és confondre convivència amb submissió; perquè els que van desafiar la Constitució i van vulnerar els nostres drets segueixen fent públic els seus desacataments i amenaces. En aquestes condicions els indults no són més que un insult a les víctimes dels fets de 2017; en especial als catalans constitucionalistes", afegeixen.

"Els indults no poden ser base per a cap retrobament si els polítics separatistes no accepten respectar l'ordenament constitucional i assumeixen que la seva actuació pública s'ha de dur a efecte amb lleialtat", assenyalen.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Very, A, 21/06/2021 - 11:59

Los indultos son el agradecimiento del PSOE a los golpistas por desestabilizar el Gobierno de Rajoy durante sus dos legislaturas.