Publicitat
Societat · 16 de Gener de 2018. 11:06h.

Multes de 400 euros per posar llaços grocs a Cervelló

ERC denuncia que "una persecució constant" per part del govern municipal del PSC

Multes de 400 euros per posar llaços grocs a Cervelló

Llaços grocs a la porta de l'Ajuntament de Cervelló

L'Ajuntament de Cervelló ha imposat sancions de 400 euros a alguns ciutadans per penjar llaços grocs a la via pública. Així ho ha denunciat ERC en un comunicat: "diferents veïns de Cervelló estan rebent notificacions de sancions de 400 euros imposades per l'Ajuntament de Cervelló, signades pel regidor competent, el Sr. Juan Santiago (PSC), per haver penjat llaços grocs".

ERC a Cervelló lamenta "la persecució que rep qualsevol col·lectiu del municipi que no sigui proper al govern municipal" i explica que la primera tinent d'alcalde, Cristina Martínez (PSC), va al·legar, preguntada per les multes, que "el regidor Juan Santiago va signar tots els decrets sense llegir-los".

La formació republicana reclama la "destitució immediata, i en tot cas abans del proper ple, del regidor responsable de la matèria, el Sr. Juan Santiago (PSC), per negligència en l'actuació de les seves funcions al signar de forma arbitrària sancions als seus veïns sense ni tan sols haver-les llegit". "En cas que no fos destituït, demanarem la dimissió de l'alcalde José Ignacio Aparicio (PSC) com a màxim responsable del govern municipal", afegeix.

També demana la "retirada immediata de totes les multes imposades, deixant sense efecte el procés sancionador iniciat", "disculpes immediates a tots aquells que han rebut la notificació de la sanció per part de l'Ajuntament de Cervelló" i, finalment, una "rectificació de l'escrit fet per la primera tinent d'alcalde al darrer número de la revista municipal, on negava l'evidència que els ciutadans independentistes de Cervelló patim una persecució constant per part del govern municipal".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Manu Kopenawa, Barcelona Española y Tabarnesa, 16/01/2018 - 20:01

Una bolsa de plastico en una tienda cuesta 5 c. por ley, cosa que me parece bien, pero por otro lado estan llenando Cataluña de plastico amarillo sin importarles contaminar todo el territorio. Lo de la multa me parece correcto. Yo lazo que veo lazo que quito, antes los recogia y los tiraba a una papelera, ahora los dejo tirados en el suelo

#14.1 Rodejet, Barcelona, 16/01/2018 - 20:40

No es podia esperar res més d'una persona bruta com tu, llençar les coses a terra.
Els integristes demostreu la vostra brutícia ideològica, la moral i fins i tot l'estètica.

#13 Rodejet, Barcelona, 16/01/2018 - 18:19

Un il.lustre veí de Cervelló el President Tarradellas deia que en política es podia fer de tot menys el ridicul, aquest alcalde extremista i el seu regidor fonamentalista provocarien molta vergonya al vilatà Tarradellas.

#12 Rodejet, Barcelona, 16/01/2018 - 18:17

Pobres veïns de Cervelló, en mans d'uns irresponsables incendiaris han posat el seu municipi. Els compadeixo.
Què provincians i totalitaris arriben a ser alguns alcaldes i regidors

#11 ESPANYACATALANA, Cervelló (Barcelona), 16/01/2018 - 16:34

Es queixen els mateixos que han fet el que els ha sortit dels collons pel poble durant aquests anys, enganxant i tapant cartells la jornada de reflexio, fent pintades la nit anterior de les votacions als col.legis electorals i llençar el mástil amb la bandera espanyola a terra, el día de la proclamacio de República catalana entre d' altres coses.

#10 Tom, Barcelona, 16/01/2018 - 14:58

Muy bien, es lo que pasa en cualquier país normal. Si ensucias el espacio público colgando bolsas de basura por todas partes, te multan.
Pero aquí no, encima un partido político les defiende y organiza una concentración para quejarse...el mundo al revés.
Viva Tabarnia Libre!!!!!