Publicitat
Societat · 23 d'Abril de 2012. 20:45h.

Multicarteristes impunes

"¡Viva España!, que podemos robar cuando queramos y nadie nos mete en la cárcel"

Multicarteristes impunes

Un policia escorcolla el delinqüent

Un carterista multireincident ha cridat "¡Que viva España!, que podemos robar cuando queramos y nadie nos mete en la cárcel", durant un reportatge de Cuatro a Granada.

Els reporters seguien una patrulla de la Policia Local quan els agents han identificat Fabrizio Morente, un "carterista professional, com ell mateix indica", segons un dels policies.

L'agent reconeix que "aquest és conegut per tots i pot tenir perfectament més de 30 detencions", però afegeix que "no podem fer-hi res".

El policia explica que el carterista "en realitat no roba, fa furts, ho agafa en un descuit, no fa servir mai la violència", per la qual cosa no acaba a la presó. Després de la identificació i de recomanar-li que estigui "tranquil·let", el lladre se'n va amb un somriure a la cara.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 Pep, Badalona, 25/04/2012 - 22:03

Però, ¿per què no canvien la llei?

#11 Séneca, Barcelona, 24/04/2012 - 23:22

Tant s'ho val, cap dels partits principals vol actuar al respecte. En conseqüència, sigui amb o sense PxC (al que es vol proscriure,com al FN gal), apareixerà un partit estatal dur i inmisericorde amb aquesta lacra i amb d'altres relacionades amb l'abús de poder dels usurers-especuladors i la casta.

#10 Gurguri, Barcelona, 24/04/2012 - 15:44

Sr. Fernandez Diaz `por favor una ley dura contra tantos ladrones reincidentes.Tengo que acompañar a un amigo a una visita al Monasterio de SAN PAU DEL CAMP.El es británico, seguro que en alguna calle adyacente NOS ROBAN como hacen a montones de turistas.

#9 badalona, badalona, 24/04/2012 - 15:01

Quines lleis tenim que permeten aquest abús? Que hi fan els polítics a mes de omplir-se les butxaques, sense adonar-se de la realitat del nostre sistema judicial que fa aigües per tot arreu. Que fan els governs per aturar aquesta indefensió ciutadana davant la deliquència. ? RES. Son uns inútils.

#8 LOLA, BCN, 24/04/2012 - 13:52

Per cert, avui en dia el kukusklan son els immigrants agressius, i els "negres" els autòctons i treballadors que no viuen de les ajudes i subvencions... pxc està adelantada al seu temps.