Societat · 31 de Gener de 2013. 16:11h.

Multireincidents en llibertat

El jutge deixa en llibertat els autors d'un robatori a l'autopista malgrat una vintena d'antecedents policials

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Granollers han detingut vuit persones, enxampades ‘in fraganti’ mentre cometien un robatori a l’interior d’un vehicle, que finalment han estat posades en llibertat amb càrrecs.
 
Els fets es van produir el passat divendres 25 de gener al vespre. Agents del Grup de Delinqüència Urbana de Granollers es trobaven efectuant un dispositiu de vigilància de prevenció de robatoris a vehicles en àrees de servei a l’autopista AP-7, a l’alçada del terme municipal de Llinars del Vallès.
 
Pels volts de les vuit, els agents van veure arribar conjuntament tres vehicles a l’àrea de servei. Aquests tres turismes van parar al voltant d’un vehicle que es trobava estacionat des de feia una estona, sense ocupants al seu interior. Els agents van observar com alguns dels ocupants dels tres turismes van sortir dels vehicles, van parlar entre ells breument i presumptament es van distribuir tasques entre ells. Un home va entrar a l’interior del restaurant, dos homes més van realitzar tasques de vigilància i dues persones més es van adreçar directament al vehicle estacionat.
 
Mentre els agents demanaven suport policial, aquests dos homes van trencar el vidre de la porta del copilot i ràpidament van sostreure diversos objectes voluminosos del seu interior, i van fugir del lloc amb un vehicle a gran velocitat. Va ser aleshores quan els agents van adreçar-se ràpidament per tal d’evitar la fugida de la resta de persones implicades en el fet.
 
En el registre efectuat a l’interior dels vehicles dels detinguts, els agents van observar al terra nombroses restes de vidres esmicolats, dues claus de tres puntes que se solen utilitzar per violentar vidres de vehicles i un tornavís.
 
Quatre dels detinguts són de nacionalitat espanyola, tres de nacionalitat romanesa i el vuitè detingut és menor d’edat i ha estat ingressat en un centre de menors en règim tancat.
 
La resta, que acumulen més d’una vintena d’antecedents policials, van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, que va decretar llibertat amb càrrecs per a tots ells.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Albert, Terrassa, 31/01/2013 - 16:16

Ja siguin uns quillos marginals com aquets o uns pijos del PP, els espanyols ens roben.. I els jutges i fiscals, en són sovint còmplices per acció o omissió.