Publicitat
Societat · 29 de Març de 2016. 14:55h.

Munté nega risc de radicalització islamista a les escoles

La consellera assegura que el protocol s’esta fent amb "perspectiva de prevenció"

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha negat que hi hagi risc de radicalització entre els menors musulmans i ho ha desvinculat amb el protocol de prevenció per detectar possibles casos que està ultimant el Govern.

Munté, a pregunta d’e-notícies, ha manifestat que “no ho veiem així des del Govern, sinó que hem d’estar en disposició de treballar en diferents àmbits d’actuació”.

“És evident que la comunitat educativa és un espai on algunes d’aquestes actituds es poden arribar a detectar i a prevenir” i ha dit que no tenen “cap voluntat de generar cap tipus d’alarma amb una matèria tan sensible”.

Finalment, la consellera ha dit que el protocol se està ultimant “amb la comunitat educativa” i s'està enfocant des d'una “perspectiva de prevenció i, per tant, de detecció”.

Neus Munté
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Núria, Vallès Occidental, 30/03/2016 - 14:18

Voleu dir que són musulmans, tota aquesta tribu de Lehman Brothers, Solomon Brothers, Merril Lynch, JPMorgan, Morgan Stanley, etc, etc, els qui ensenyen als nens a les escoles l'aritmètica sionista de les preferents-perpètues, les estafes-piramidals i les hipoteques-escombraria?

#11 Carlos Gomez, Bcn, 29/03/2016 - 21:53

I tant que no.
Aqueste coses aqui a terra santa ni parlarne.
Tenim al germa Colom i Colom que tot aixo ja ho te per la ma i millor que ningu.
Per ell es bufar i fer ampolles.
Amb prefixe o sense.

#10 nedland, Roses, 29/03/2016 - 21:15

Un profe explica la teoria de l evolucio a la classe..un alumne arab li replica..aixo tu no expliques davant del meu pare......pero Munte tranquil.la que no passa res son coses de nens......aquwsta gent porta molt temps amagant la realitat per que no els interessa fer front al problema...

#9 Cata.....quéééé??????, Montcada i Reixac, 29/03/2016 - 20:31

Sra.Munté ¿lo suyo fue poco a poco ?.

#8 egarense, Terrassa, 29/03/2016 - 19:46

ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,

NO TIENE NI PU...IDEA SEÑORA DE LO QUE PASA EN NUESTROS BARRIOS

SEGURO QU EN LOS COLES DE PEDRALBES NO SE RADICALIZAN LOS NIÑOS