Societat · 9 d'Agost de 2015. 10:32h.

Musulmans creuen que "anar a festes per ballar no és lícit en l'Islam"

Un col·lectiu islàmic de Mataró considera que les festes de les Santes "estan patrocinades per Satanàs"

Musulmans creuen que "anar a festes per ballar no és lícit en l'Islam"

Captura de l'apunt esborrat del Facebook de l'associació

Un post al facebook d'Acs Iqra Spain, una associació sense ànim de lucre que treballa "per la causa d'Allah", recomanava no assistir a les festes de les Santes de Mataró perquè estan "patrocinades directament per Shaytan" (Satanàs). Les Santes són la festa major d'aquesta localitat del Maresme, que se celebra entre els dies 24 i 29 de juliol.

El text en qüestió va ser retirat perquè segons han explicat fonts de l'entitat a e-notícies via facebook "un dels nostres administradors volia advertir els musulmans de Mataró d'anar amb compte en aquestes festes de no cometre algun acte de desobediència com pot ser consumir begudes alcohòliques o altres coses pitjors, però no ens va agradar la manera de redactar i explicar la publicació pel que va ser retirada".

"No crec que li hàgim de donar més voltes. És clar que la publicació està dirigida als musulmans i en aquest cas tothom sap que anar a festes per ballar, beure o barrejar homes i dones no és una cosa lícita en l'Islam. Però aquesta persona que va fer la publicació no ens va agradar la manera de redactar-lo i explicar-ho", han afegit.

El post ara esborrat recordava que "aquests dies se celebra a la ciutat de Mataró la festa de les Santes" i que "entre aquestes nits hi ha una anomenada la 'Nit Boja'" (Nit Boja). "Germans i germanes -s'afirmava- hem de saber que aquest tipus de celebracions són 'Haram' (pecat) per a nosaltres i els musulmans que acudeixin a aquestes festes estan fent una cosa que no és propi d'un musulmà".

"Com han de ser permeses festes on les dones van nues i es propaga la fornicació entre els joves amb la música que s'escolta per tota la ciutat i la gent va borratxa i drogada?", continuava.

"Hi ha musulmans -explicava també- que diuen: és que jo no vaig a beure, és que jo només vaig a passejar, només vaig a refrescar amb la 'ruixada'". Però advertia "germans i germanes que cap de vosaltres segueixi els passos de Shaytan (Satanàs): Cal témer el dia del judici".

"Recordem que Allah ha descrit les discoteques com cases de Shaytan i durant aquesta nit la ciutat sencera es transforma en una discoteca on des de la nostres llars s'escolta la ruïna".

"Per Allah -insistia- que no és de les qualitats del musulmà acudir a aquests esdeveniments, esdeveniments que inciten a tota mena de 'haram' i pecats majors". "La 'Nit Boja' és la més difícil i la més sorollosa de l'any a causa del gran haram que contenen".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#35 iris lora, mataro, 10/08/2015 - 23:36

Cadascú es lliure de pensar el que vulgui. Cada religió te les seves creences i no per això son ni millor ni pitjor. En totes les cultures inclosa la nostre n'hi gent bona i dolenta. No jutjem per races. Si no com persones pq a la fi venim al món tothom igual i morim igual! Tenim els mateixos drets.

#35.1 Alejandro, Barcelona, 24/05/2017 - 08:09

Una religión que anula la libertad del libre pensamiento, que predica la desigualdad y la discriminación de la mujer, que cualquier cosa la convierte en pecado, que incita al odio y al asesinato de quien tiene un Dios distinto al suyo, no merece respeto ninguno.

#34 Calimero, Barcelona , 10/08/2015 - 15:37

Estos Nous catalans tienen razón... Hay que prohibir estas fiestas de Satán y en su lugar lapidar mujere. Colgar homosexuales en grúas, cortarle el cuello a la gente l quemarlos vivos o ahogarlos en unas jaulas.. Esto si es civilizado y decoroso.....

#33 Neferu, Barcelona, 10/08/2015 - 14:23

Pues esto y muchos más haram serán lo que tendremos en Catalunya dentro de poco; tanta es la permisividad y aceptación de los musulmanes en la vida política y, todo por unos cientos de votos a favor del sí. Que Dios nos libre si alguna vez nos cae algún alcalde con chilaba.

#32 Kropotkin, Vic, 10/08/2015 - 12:37

¿Y quién debe ser el gentil patrocinador de los Festivales de Bombas Atomicas, Misiles Nucleares y demás Bombas de Fosforo de Adolfo Netanyahu?... Jua, jua, jua,...

#31 Teodor, Sant Andreu de Llavaneres, 10/08/2015 - 10:43

Aquest tipus confon les Santes amb l'Aquelarre de Cervera, on fan la nit del Mascle Cabró, d'una obscenitat ofensiva fins per als no-creients. Luxúria, haram, pecat, i tot el que vulgueu. Al final, mentre la gent folla desesperadament, el Mascle Cabró (Satanàs?) fa una gran escorreguda. Anem bé, oi?