Publicitat
Societat · 18 d'Abril de 2020. 16:48h.

Musulmans trenquen el confinament pel Ramadà

Amb el vist-i-plau de la policia local del Vendrell

Musulmans trenquen el confinament pel Ramadà

L'imam del Vendrell va fer aquest divendres al vespre una pregària amb megafonia prèvia a l'inici del Ramadà, tal i com informa Eixdiari.cat, que publica també un vídeo. Els fidels van comptar amb l’assistència de la policia local.

Segons han confirmat fonts municipals, la convocatòria havia estat anunciada a les autoritats locals i s'havia de seguir des de les cases per complir amb el confinament que estableix l'estat d'alarma, però molts fidels van decidir sortir al carrer amb mascaretes i seguir l'oració d'a prop.

La sessió ha generat polèmica a les xarxes socials per la concentració de persones al carrer, a la zona de la carretera de Valls amb el carrer Serafí Pitarra.

ga.jpg

Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#47 DaniD, Barcelona, 21/04/2020 - 14:36

Es pixen sobre nosaltres i diuen que plou. Cal ser imbècil per governar un municipi, per omplir-nos el cap de seguir rígidament el confinament i després permetre als de la "diversitat i enriquiment cultural" que se saltin la norma tant com vulguin. Segons els que manen no es por molestar als bonistes del pro-islamisme, pro-feminisme, pro-okupes...

#46 luzbell, barcelona, 20/04/2020 - 15:36

En los recursos, luego juicios, que citen al jefe de la policía local y al alcalde acusándole de discriminación, odio y racismo, por diferenciar a la población a unos si y a otros no, haber que pasa

#45 gurguri , Barcelona , 20/04/2020 - 14:54

El inefable BUCH, no sabe nada.Inutiles que solo sirven para cobrar sueldos indecentes

#44 neferu, Barcelona, 20/04/2020 - 11:03

Que alguien nos explique por qué a los españoles se les cierran las iglesias, se les vigila con drones el cumplimiento del confinamiento y, a los musulmanes se les autoriza a congregarse para sus rezos. ¡Ya está bien! que nos expliquen por qué el alcalde del Vendrell dio permiso para tal irresponsable disparate.

#43 Purria Separata, Mollerussa, 19/04/2020 - 16:09

En la Republiqueta Islámica de Qatarlunyistán no puedes despedirte ni asistir al funeral de tus padres o de tus abuelos por culpa del coronavirus y hay que silenciar las campanas porque molestan a los vecinos... ¡¡PERO LOS MAHOMETANOS SÍ PUEDEN SALTARSE EL CONFINAMIENTO Y ENTONAR SUS CÁNTICOS POR MEGAFONÍA MUNICIPAL !!!
WTF ???!!!!