Publicitat
Societat · 13 de Maig de 2017. 13:23h.

Nacionalitat gratis

Immigrants es concentraran per reivindicar el dret a obtenir-la "per residència"

Nacionalitat gratis

Immigrants es concentraran el proper dilluns 15 de maig a les 10 del matí davant la delegació del Ministeri de Justícia de Barcelona "per registrar la seva petició d'eliminació de l'examen i resolució immediata de les sol·licituds pendents destinant per a això el personal de la funció pública que sigui necessari".

En aquest sentit, Papers per tothom lamenta que "un elevat percentatge de la població, fins i tot majoritari en alguns barris i pobles, es veu privat dels seus drets polítics".

"Els i les immigrants viuen sotmesos a lleis i jurisdiccions sobre les que no poden votar i la seva opinió no és tinguda en compte. El dret a la nacionalitat espanyola per residència hauria de considerar-se un dret ciutadà més", consideren.

També critiquen que el govern espanyol "ha anat incrementant els obstacles per a l'obtenció de la nacionalitat. S'introdueix l'obligatorietat d'un examen de coneixements de l'idioma espanyol extremadament difícil per a persones el nivell d'alfabetització és deficient en els seus països d'origen".

"S'exigeix, a més una prova de coneixements constitucionals i socioculturals que no seria superada per moltes persones de nacionalitat espanyola per naixement. S'estableix una sèrie de taxes per a la sol·licitud i els exàmens que poden oscil·lar entre els 100 i 300 euros per cada sol·licitud", lamenten.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 No te sentit, Can Sixty, 15/05/2017 - 20:45

At+es que l'any vinent ja serem independents, la nacionalitat els serà atorgada just acabats d'arribar. Amb les subvencions corresponents per tota la vida, s'acabarà aixó dels purins per que sea prohibit el porc i les vaques seràn sacrificades per no ofendre els indús. Faran gran negoci els fabricants de mocadors.-

#12 pepe.----, andorra, 15/05/2017 - 16:12

item....Al resto no q no son muchos en comparacion, pero a los musulmanes les aplico la reciprocidad total y absoluta, y aun q no les aplico la misma politica q Arabia, lugar donde esta prohibida siquiera la entrada en el pais. Ah, y nada de reunion familiar, como mucho visado de visita con seguro sanitario obligatorio, como es lo normal.

#11 pepe.----, andorra, 15/05/2017 - 16:08

En Andorra son 20 años para el pasaporte, y solo tienes residencia con contrato de trabajo, cuando se te acaba el contrato, te vas. Y el estado es catolico, al q no le guste, q no venga. Señores de papeles para todos, vayanse al guano y diganme quien les financia ¿A q es una fundacion de esas q tiene Soros cuando quiere destruir un pais sin armas?

#10 Pepe, Alacant, 14/05/2017 - 18:05

Cualquiera que resida ilegalmente en los países de origen de esos inmigrantes, que reclame lo mismo a sus gobiernos, verá que le ocurre.

#9 Parlem clar, Girona, 14/05/2017 - 10:39

Aquesta gent musulmana que viu seguint les seves lleis -gairebè de la edat mitjana-.. NO S'INTEGRARÀ MAI !Si no accepten les regles del país que els acull..ho tenen fàcil: Que fotin el camp! I als de " Papers per tothom" si són tan "solidaris"..que els acullin a casa seva!