Publicitat
Societat · 25 d'Agost de 2012. 18:12h.

Nadal encara defensa l'aeroport d'Alguaire

"Queda lluny de la llarga llista dels despropòsits o de les instal·lacions discutibles"

Nadal encara defensa l'aeroport d'Alguaire

Alguaire, el dia de la inauguració

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha defensat l'aeroport d'Alguaire en un article d'opinió a El Punt Avui. "Alguaire es troba entre els (aeroports) necessaris que poden ser rendibles i queda lluny de la llarga llista dels despropòsits o de les instal·lacions discutibles", ha assenyalat.

El diputat socialista ha fet referència al programa 30 minuts, on es feia un repàs als aeroports a l'Estat, i ha reblat que "les històries referides en el mateix programa als aeroports de Ciudad Real, Castelló de la Plana, Albacete o Osca, fan ben evident que Alguaire no se situa en aquest quadre d'honor dels despropòsits".

"Els casos esmentats fan bo Alguaire per la seriositat del seu plantejament i pels mateixos resultats, per modestos que siguin, en aquests anys inicials", ha remarcat.

Nadal ha criticat que "des de Catalunya mateix, s'ha volgut col·locar Alguaire en la llarga llista de despropòsits de l'època de l'abundància". En aquest sentit ha criticat que "Andorra en realitat ha sentit Alguaire com a més seu que alguns sectors reticents de la societat catalana!"

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Tio Canya, Ala Frugell, 28/08/2012 - 13:29

Es que hi ha una explicació molt clara, en Nadal potser té negociets a Andorra i els hi va fer un aeroportet, però clar,calia bones comunicacions amb Andorra per carretera.Jo a Andorra per prepotens ja no hi vaig , des de qu' es varen al.linear amb Espanya amb l'afer del hockei o quelcom semblant.

#12 Joan, Girona, 26/08/2012 - 17:54

No tantes crítiques. Ara en mas , en mas cullell i demes convergents i gent de de "be " somien amb un casino estil les Vegas . Sabeu Quanta gent va anar a les Vegas els primers anys ? Menys que el que han passat per Alguaire. Tot es questió de marketing

#11 Pirinenc, Pirineu, 26/08/2012 - 13:42

Nosaltres al Pirineu agafarem una vaca i li penjarem unes ales de plàstic i ja tindrem helicopter.
Desprès agafarem una gallina i la lligarem sobre uns patins i ja tindrem AVE...
És el que té conèixer el territori...

#10 Pere, Pirineu, 26/08/2012 - 12:16

Per portar turistes al Pirineu de Lleida, nomes calia el tunel de Comiols i el tunel de Perves. Ara en gaudiriuem tots. Es el problema de fotre a manar inutils allunyats del territori amb deliris de grans aventures amb estrangers, quan el turisme al Pirineu prové en un 90% de l´area de BCN

#9 Ramon Rovira, Girona, 26/08/2012 - 11:27

Es una cagada, peró insignificant al costat de les que s'han fet a Espanya. I encare mes: ens l'hem pagat!