Societat · 3 de Desembre de 2009. 09:04h.

Nadal encara posa "la mà al foc" pel gerent de l'Incasòl

El conseller manté que no hi ha "corrupció urbanística"

Nadal encara posa "la mà al foc" pel gerent de l'Incasòl

Nadal, en una imatge d'arxiu

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha dit en una entrevista a El món a RAC1 que "des del meu punt de vista no hi ha corrupció urbanística". Nadal ha anat més enllà i ha mantingut que "sí, torno a posar la mà al foc" per Emili Mas.
 
"No hi ha cap factura, fetes totes les anàlisis, que vinculi l'Incasòl amb cap factura falsa", ha explicat, a més d'assenyalar que "en allò que fa referència a l'Incasòl i a la relació professional del senyor Emili Mas amb l'Incasòl, tinc el convenciment que no hi ha res que no formi part de la feina que el senyor Emili Mas feia i havia de fer en la seva condició de gerent."
 
"El senyor Emili Mas, en el seu treball amb l'Incasòl, deixa absolutament preservada la integritat de la institució per la qual treballa."
 
"Ahir, a partir del moment que se l’imputa, tot i que ni el senyor Baltasar ni jo hi veiem cap ombra de dubte, vam creure que era preferible obrir un compàs d'espera, deixar que el jutge treballi i separar el senyor Emili Mas de les seves responsabilitats a l'Incasòl."

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Tio Canya, Girona, 03/12/2009 - 18:09

La má si que la jugueria , peró el seu patrimoni no ho faria, segur que NO
Es un cacic de Girona i del Territori, Fora cacics de Catalunya.

#3 Protector, Barcelona, 03/12/2009 - 11:39

El Sr Nadal tiene ganas de quemar la mano, el "Sr Mas" es corrupto.
Comprar viviendas de VPO a nombre de familiares.
Que hace en los despachos del canal Olimpico, haciendo contabilidad, si señor, y cobrando en negro.... Sr Nadal a quemar la mano, vamos.

#2 Jordi, Barcelona, 03/12/2009 - 11:29

És patètic sentir els sociates fent victimisme intentatnt sortir per la tangent parlant de l'Estatut quan tenen a un alt càrrec sota sospita.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/12/2009 - 11:04

A Nadal le interesa mucho mostrarse al lado de Emili Mas que sabe muchas cosas y podría cantar óperas completas sobre los personajes que han estado moviendo los hilos en la cleptocracia urbanística catalana.
Cuidado con la mano. Los fuegos no son fatuos