Publicitat
Societat · 3 de Novembre de 2009. 10:27h.

Nadal manté que Catalunya està "molt neta"

Defensa la innocència del gerent de l'Incasòl "sense cap mena de dubte"

Nadal manté que Catalunya està "molt neta"

Nadal, amb Geli, en una imatge d'arxiu

El conseller del PTOP, Joaquim Nadal, ha assegurat en una entrevista a El món a RAC 1 que "si és presumpta trama de corrupció en alguns ajuntaments catalans, val la pena aïllar el fenomen i deixar clar que, de 947 municipis, si n'hi hagués algun d’implicat en una trama de corrupció, seria l'excepció que confirma la regla."
 
Tot i això, ha admès que "probablement hi ha trames darrere les requalificacions de les quals algú se n'aprofita". "Interpreto que les requalificacions, tal com estan plantejades, no són objecte de cap il·legalitat. El que hi ha és, probablement, trames al darrere que comporten un aprofitament il·lícit d'uns determinats recursos."
 
"Crec que no hi ha més casos de presumpta corrupció urbanística. Però no es pot dir res fins que conclogui tota la investigació."
 
"Conec tots els processos urbanístics que hi ha a Catalunya. Sempre he dit que és un territori molt net de corrupció urbanística. Si alguna cosa irregular s'ha produït, no és en l'àmbit de la tramitació urbanística dels terrenys, sinó en altres àmbits que no conec", ha afegit.
 
"M'ha sorprès molt tot. Pel que fa a l'Institut Català del Sòl, hem detectat que no hi ha cap fons de cohesió europeu vinculat a les actuacions que l'Incasòl fa a Santa Coloma."
 
"Dels termes d'aquest esment que es fa del senyor Emili Mas, gerent de l'Incasòl, en la interlocutòria del jutge Garzón, no hi ha cap mena de dubte", conclou.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ocellot, Cataluña capital Palermo, 03/11/2009 - 15:45

Dice Nadal que este asunto le ha sorprendido mucho. Te va a crecer la nariz como a Pinocho, Nada.Menudo es Nadal. Otro que sin duda está en política para servir al pueblo que le vota y le paga el sueldo.

#6 La Rosa del hospital, Igualada, 03/11/2009 - 13:32

Ja ens vol tornar a enganyar, amb la que s'acompanya, "menuda pieza" gracies a la Geli els bons metges marxen de CAT i llavors en contracten del 3er mon. Pero ella com tots els de la secta sociata, ja tenen els privats pagats per nosaltres

#5 Alcampelló, Barcelona, 03/11/2009 - 12:10

O es muy bondadoso, y lo ve todo limpio y blanco como su alma, o está tan habituado a jugar al 3 más 30 por 100 y recalifica que algo quedará para ti, que no ve nada raro ni malo en lo que está pasando. Yo me inclino por lo segundo.

#4 Toni, Bcn, 03/11/2009 - 11:25

Aquest sr també va dir que al CARMEL no passaria res.

#3 Kropotkin, Vic, 03/11/2009 - 10:56

Jua, jua, jua,... Vaya morro que tienen algunos. Asi que una Cataluña llena de Millets, Alavedras, Muños, Prenafetas, Luigis, etc. está limpia. Curioso sentido de la limpieza de este individuo...