Publicitat
Societat · 22 de Febrer de 2021. 20:51h.

Ni cas de Pere Aragonès

Pluja d'ampolles a Prefectura després que el vicepresident demanés manifestacions "pacífiques" quatre hores abans

Manifestants han llançat objectes com ampolles de vidre contra la Prefectura Superior de la Policia Nacional de la via Laietana, que estava custodiad per agents dels Mossos d’Esquadra i Policia Nacional. També han tombat algunes jardineres i han fet barricades per barrar el pas a les furgonetes dels Mossos.

La Policia de la Generalitat ha advertit per megafonia que si continuaven el llançament d'objectes hi hauria una "actuació policial". Els fets s'han produït quatre hores després que el vicepresident Pere Aragonès demanés manifestacions "pacífiques".

Els Mossos han explicat al seu compte de Twitter que "s'han activat agents de l’Àrea de Mediació, com venim fent des de la setmana passada, per garantir que aquest vespre a Barcelona s’exerceixi el dret de manifestació de manera pacífica".

En aquest sentit, han afegit que "les darreres cinc nits hi ha hagut actes violents als carrers de Barcelona i fins al moment no hi ha interlocutors que vulguin dialogar amb nosaltres, però continuem treballant en aquesta línia".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Marcial, Santa Coloma, 23/02/2021 - 10:48

Han echado la gente a la calle. Quien será el guapo que los devuelva a sus casas? Con todas esas ifonas y zapatillas gratuitas está dificilísimo. Quizás ya sea demasiado tarde.

#14 M, Sabadell, 23/02/2021 - 10:32

Cuando se ponen a niños, para hacer el trabajo de los mayores, pasan estas cosas. Y las que pasaran.

#13 Neferu, Barcelona, 23/02/2021 - 10:00

Y cómo le van a hacer caso si los violentos saben que Aragonés llamó al pacifismo porque es lo que le toca decir , pero los violentos a pesar de su estulticia saben leer entre líneas, y saben que, cuanto peor, mejor . Así que la violencia la terminarán cuando los jefes que mandan en la sombra lo decidan, no antes.

#12 Venanci, Vilassar, 23/02/2021 - 09:54

El petitó de la banda ja te prou pena de no arribar a metro cinquanta, la frustració el consumeix de tal manera que es transforma en un personatge comic, propi d'una pelicula d'en Berlanga. La maldició que ens ha caigut al damunt suportant aquesta banda de delinquents no te precedents dins l'àmbit de les desgracies. Es per llogar-hi cadires

#11 electra, Barcelona, 23/02/2021 - 09:05

Hem de tenir en compte que en Pere Aragonés és un altre bicari, un xixarelo guiat pel tremendament FALS de Junqueres. Els d'ERC són uns acomplexats davant de Jxcat......

#11.1 Ja veus, Barna, 23/02/2021 - 10:22

El Nen petit demana moderació i no li fan cas, quina pena tu ! i quina sorpresa!