Publicitat
Societat · 14 d'Agost de 2020. 10:31h.

Ni el sindicat indepe se'n refia de Bargalló

Ustec creu que amb el protocol d'Educació "durarem quatre dies" a les aules

Ni el sindicat indepe se'n refia de Bargalló

El sindicat Ustec i la Federació d'Associacions de Pares de Catalunya (FaPaC) han criticat a El matí de Catalunya Ràdio el protocol de gestió de casos de covid-19 als centres educatiu dissenyat pel Departament d'Educació i presentat ahir pel conseller Josep Bargalló.

El portaveu d'Ustec, Ramon Font, ha dit que "amb aquest pla durarem quatre dies abans no hàgim de tornar a tancar les escoles" i ha criticat que "hi ha hagut la preparació per obrir sense gastar diners". "Es feia veure que es feien coses per no fer res", ha denunciat.

El representant del sindicat independentista ha afegit que "volem obrir les escoles, però així no podem". "l'escenari que han muntat és aules tancades, finestres tancades i 30 persones sense mascaretes. Qui, amb dos dits de front, entra a una sala de dimensions reduïdes amb 30 persones sense mascaretes en una sala tancada?", ha preguntat.

Lidón Gasull, de la Federació d'Associacions de Pares de Catalunya (FaPaC), ha opinat que "el sistema educatiu no s'ha preparat per fer front a la pandèmia" i creu que el protocol no contempla "mesures que minimitzin els contagis i, per tant, garanteixi que no hi haurà confinament o que seran els mínims possibles".

"No hi ha canvis estructurals en el sistema educatiu com pot ser el desdoblament de grups, no s'han adaptat nous espais per minimitzar el risc de contagis i tampoc s'han establert mesures quan l'alumnat està confinat a casa", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Flanagan, Tabarnia City, 14/08/2020 - 22:09

Ahora estamos de vacaciones,no nos jodan,a partir de septiembre ya veremos que hacemos.

#8 Alfons, Barcelona , 14/08/2020 - 20:02

Aquesta tardor, escoles tancades i nens a casa.

#7 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 14/08/2020 - 15:17

Con este sindicato los niños acabarán con una barretina calada hasta los hombros.

#6 jvcs, barcelona, 14/08/2020 - 15:06

Cataluña ha notificado en las últimas 24 horas 1.197 nuevos positivos por coronavirus y 28 fallecidos ,miren a sus crios y piensen en conciencia , con este desgovern de improvisaciones y ocurrencias las desgracias van a volver .
Hay que impedir que esta ineptitud la paguen los crios y mayores !

#5 Pep, Calafell, 14/08/2020 - 14:20

Plan de desescalada en los centros educativos:
( Sense mascaretes, ni PCR massius previs, ni control de temperatura a les portes, ni desdoblaments, ni personal sanitari, sense distància mínima...)
1- Obrim les escoles,
2- Ay Dios mio, ay Dios mio !!!
3- Tanquem les escoles