Publicitat
Societat · 6 de Novembre de 2008. 15:42h.

Ni parlar-ne de la prostitució

El tripartit rebutja debatre sobre la prostitució al Parlament

Ni parlar-ne de la prostitució

El Govern no vol parlar de prostitutes

La diputada de CiU, Elena Ribera, ha lamentat que en el transcurs de la Comissió de Justícia, Dret i Seguretat Ciutadana, celebrada aquest matí al Parlament, “els grups parlamentaris que donen suport al Govern hagin votat en contra de la sol·licitud de compareixença de Pere Vila, president del Consell d’Alcaldes de l’Alt Empordà, per informar sobre la problemàtica generada per la prostitució a les vies públiques de la comarca”.
 
La negativa del Tripartit a aquesta compareixença sol·licitada per CiU, és, segons Elena Ribera, “impròpia d’un Govern de transparència i participació”, ja que tal com ha recordat la diputada nacionalista, “el Consell està format per alcaldes de tots els colors polítics, que volen portar a la Cambracatalana la preocupació i el neguit dels ciutadans i ciutadanes de la seva comarca davant d’un problema que el Tripartit no ha estat capaç de resoldre fins avui”. Per Ribera, “silenciar les opinions dels alcaldes s’ha d’entendre com el reconeixement explícit per part del Tripartit de la seva pròpia incompetència”.
 
Elena Ribera considera que “el Tripartit no vol sentir de boca dels alcaldes el mateix que CiU està reivindicant des de fa temps: que la solució del problema és tan senzilla com prohibir la prostitució a les carreteres”.

Els grups parlamentaris que donen suport al Govern han argumentat la seva negativa a acceptar la compareixença dels alcaldes, afirmant que properament el Govern té previst abordar aquest tema amb els grups de l’oposició.
 
En aquest sentit, Ribera ha afirmat que “per a portar a terme aquest treball conjunt és molt important escoltar les opinions i aportacions de la gent afectada i implicada i, per tant, la del Consell d’Alcaldes de l’Alt Empordà”. Ribera ha denunciat “la incompetència del Conseller Saura, que hauria de liderar aquest tema com a responsable d’Interior”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Johan, Sants, 07/11/2008 - 23:24

doncs akestes pubilles farien mes be la feina ke les conselleres ken estan prenent tot el k poden...i segur k tenen la mateixa formacio kel montilla...zero!res de res...i segur k saben mes angles kel zapatero..pk de frances son unes expertes..aixo no toca

#8 pere masdeup, els guiamets, 07/11/2008 - 11:23

en saura, no es responsable d'interior ni d'exterior,mai ho ha estat.

#7 Ernest, Tarragona, 07/11/2008 - 10:21

No són tan progres...?

#6 Sergi Alzuria, Barcelona, 06/11/2008 - 23:44

Potser per aquests del tRIPartit "les treballadores sexuals" com les anomenen, no es mereixen solucions, prefereixen ordenances que les persegueixen en lloc de fer-ho amb els proxenetes. Segur que són progresistes?

#5 Mario, Cat, 06/11/2008 - 22:02

No es inaptut, es que potser ells les utiltzen d'amagat, i ja els hi esta be. Aixo del tripartit es pitjor que una dictadura. Ineptes es poc, dit millor IRRESPOSABLES