Publicitat
Societat · 6 de Setembre de 2019. 14:25h.

Ningú no vol menas al costat de casa

Veïns de Sant Adrià del Besòs s’oposen a un centre d'acollida

Ningú no vol menas al costat de casa

Veïns del Besòs i dels voltants del Fòrum han estat en peu de guerra per un eventual centre de menas que es volia construir en un solar buit al costat d'una zona residencial. Els veïns, en conèixer el projecte, van decidir tallar el trànsit per protestar durant varis dies. L’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs tampoc el volia i finalment el de Barcelona i la Generalitat han decidit instal·lar-lo en un altre indret.

Els residents del barri han col·locat pancartes a les reixes del solar i alguns han acampat, fins i tot han fet torn de guàrdies a la porta per vigilar que no portin els mòduls on els volen recol·locar. Alguns dels veïns han explicat a e-notícies que "nosaltres no volem aquest centre al nostre barri, el barri o ciutat que ho desitgi que s'ho emporti, ens dóna igual on ho portin, no ho volem aquí, no volem patir riscos de cap mena" han assegurat. 8603-2.jpg

Altres consideren que "aquest és un barri castigat per la droga, la delinqüència i la violència, no és un bon lloc per ells, això crearà que aquests menors possiblement es tornin delinqüents, no podem suportar més problemes dels que tenim, hem dit prou!".

El president de l'Associació de Veïns del Besós Francisco Abad ha manifestat que "aquest centre no és bo pels veïns, ni per ells mateixos, no creiem que sigui la zona adequada". Abad ha indicat que "en el barri hi falten altres equipaments, com per exemple: escoles bressol, centre de dia, de recuperació, pediatries". "Exigim a les administracions que es posin d'acord per fer els equipaments que necessita el barri" ha reclamat.  45444-3.jpg

 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 07/09/2019 - 13:15

La Generalitat sigue intentando construir una macroresidencia de MENAS en los barrios más humildes, con la colaboración del Ayuntamiento Colauita. Esta vez le ha tocado a La Verneda. ¿Porqué no la ponen en el barrio de Oscar Camps?

https://www.metropoliabierta.com/el-pulso-de-la-ciudad/govern-residencia-menas-verneda_19527_102.html

#10 Postureo, Barcelona, 07/09/2019 - 11:44

Volem acollir, volem acollir, guaaayyy, tot postureo, i ara els hi volen encolomar el CENTRE al Besòs, com si no tínguéssin prou problemes.

#9 Neferu, Barcelona, 07/09/2019 - 09:18

Qué manía tienen estos políticos con poner todo tipo de centros conflictivos en los barrios de los trabajadores. ¿ Cuándo se les ocurrirá poner alguno en Bonanova, Ganduxer , Las Tres Torres, Pº de Gracia....... NO, ellos no quieren complicaciones a su alrededor, prefieren pasar las complicaciones a los barrios obreros, "ellos" son la élite .

#8 Neferu, Barcelona, 06/09/2019 - 20:31

Los entiendo perfectamente.

#7 Cris, Barcelona , 06/09/2019 - 19:20

Con el populismo y la demagogia, siempre salen perdiendo los más pobres.