Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2017. 15:05h.

"No a la independència"

Una coordinadora d'esquerres farà cinquanta actes amb el lema: ‘no volem murs ni de Trump ni de Puigdemont’

"No a la independència"

Imatge d'una de les accions

La Coordinadora de Catalunya de Recortes Cero ha aprovat tirar endavant en els propers mesos una campanya a tot el territori català per “defensar la unitat del poble treballador i dir no a la Independència”. La campanya consistirà en la realització de 50 actes a les principals poblacions de Catalunya amb el lema: 'No volem murs ni de Trump ni de Puigdemont'.

Des de la Coordinadora de Recortes Cero volen denunciar que “el govern de la Generalitat fa gala de progressisme però la seva política no ho és en absolut”. “Els catalans, amb la resta d'espanyols, bascos, andalusos o canaris... patim la mateixa precarietat i les mateixes desigualtats; lluitar units és vital per poder defensar la sanitat, l'educació i tots els drets socials. Separar els pobles promovent divisions, enfrontant-los i aixecant murs busca sempre augmentar el control sobre ells; línia d'actuació de la qual Donald Trump és un bon exemple”.

La coportaveu de Recortes Cero, Núria Suárez, ha afegit que “volem defensar, des de l'esquerra, la unitat del poble treballador de totes les nacionalitats i regions d'Espanya i denunciar que Rajoy i Mas-Puigdemont són cares de la mateixa moneda, tots dos han estat executors aplicats de les retallades marcades per l'FMI i el BCE”.

Suárez insisteix que, Rajoy i Mas-Puigdemont “han votat junts el rescat de la banca amb diners públics i la reforma laboral, que la reforma de les pensions va tirar endavant gràcies als seus vots, i que també la Llei Mordassa es va aprovar amb els vots de CiU. Recentment, el decret del sector de l'estiba ha estat aprovat amb el suport del PdeCat com a digne continuador de Convergència Democràtica”. Recortes Cero ha celebrat fins ara tres accions presentant la campanya, la primera d'ella a la Plaça Sant Jaume, aixecant 'un mur' de més de 20 metres.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#32 Basfi, Logroño, 01/06/2017 - 00:02

Se basa en la xenofobia. Son xenófobos.

#31 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 30/05/2017 - 09:14

També volen enderrocar el mur que separa Perpinyà de Girona? El mur que separa els catalans? Vinga ànims revolucionaris!
Esperi que no confonguin internacionalisme (entre nacions lliures) amb interestatalisme (entre estats opressors de nacions)...

#31.1 PQG , Metrópolis , 30/05/2017 - 10:25

Mire Jordi no diga tonterías primero las elecciones en Perpignan han demostrado que la inmensa mayoría de habitantes de Perpignan se sienten muy cómodos siendo franceses. Con la Unión Europea la frontera entre España y Francia casi no se nota, de hecho en bastantes pasos no es más que un peaje, aunque ahora se hayan aumentado los controles por el

#31.2 PQG , Metrópolis , 30/05/2017 - 10:28

Terrorismo. Ya intentó usted comparar la frontera francoespañola con el muro de Berlín en alguno de sus comentarios y eso Jordi con el debido respeto es una soberana estupidez

#31.3 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 30/05/2017 - 11:50

PQG, que la majoria de votants a la Catalunya sotmesa a l'estat francès votin partits francesos i no independentistes (de moment) no vol pas dir que la nació catalana no estigui dividida en dos estats. Això és una realitat històrica i política indiscutible. El mateix passa a Euskal Herria. Murs d'Europa...sí.

#31.4 pepe.----, andorra, 30/05/2017 - 15:21

si lo q hay entre el Francia y España por la parte oriental es un muro para jordi, entonces lo q habia en Berlin hasta 1989 debe ser como las murallas de Roma. Es mas bien cuestion de oculista. Pero oyes, cada uno tiene derecho a interpretar la realidad como quiera, aunque en este caso, lo diga mintiendo y falseando tanto la Historia como la realid

#31.5 pepe.----, andorra, 30/05/2017 - 15:23

no es una realidad ni historica ni indiscutible, ni mucho menos en el señorio de vizcaya y el antiguo reino de Navarra. La unica realidad es q vives en un mundo de fantasias donde las leyendas las conviertes en realidad. Como cuando dicen corona catalano aragonesa o q el rey Jaime II era rey de Cataluña y Aragon. Es un buen chiste.

#30 Juan, Madrid, 30/05/2017 - 09:03

Parece mentira que en las alturas de siglos que llevamos, se quiera volver al medievo!!
Abajo las LINDES u quienes las controlan: «los cagalindes»

#29 Antonio, La llagosta barcelona, 29/05/2017 - 22:38

Todos españoles y no a las urnas viva España

#28 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 29/05/2017 - 22:36

Fins a 224 parlamentaris de 37 estats europeus han pogut escoltar de primera mà una denúncia de la judicialització del procés sobiranista per part del govern espanyol. Ha estat a Malta, en la Conferència dels Òrgans Especialitzats en Assumptes Europeus (COSAC), on hi participa la senadora d'ERC Laura Castel.

#28.2 Capit@n España, Pasito a pasito a Bazar Perpinyà., 30/05/2017 - 11:22

La majoria segur que estaba jugant al Candy Crush........

#28.3 pepe.----, andorra, 30/05/2017 - 15:24

son los subordinados q trabajan para las fundaciones de Soros, q pretende en España lo mismo q ocurrio en Yugoslavia sin saber q existen notables diferencias entre ambos paises. Y q sepan en el vaticano q si hacen lo mismo q en Croacia y Eslovenia, me hare luterano o copto......